torstai 29. huhtikuuta 2021

Etsintäkuulutuskuva. (2533)

Tuntomerkit passas, muuten väärä mies, sano entunemmies villisälännesä. Ukka tässä päivänä muutamana erehty ajeleen Rovaniemelä käyvesä Vikajärvellä linnumpönttöön. Viikkova myöhemmin laittot polliisit kirjeen, jolla ilimotettiin meitin talon emännäle, että hänen pirssillään on rikottu noppeusrajootuksija. Sais ajjaa kuuttakymppijä, mutta on ajettu kuuttakytäyheksää.

Son satasen pieti. Maksuvvoi täsä tappauksesa iliman kummempija selevityksiä jättää kuskin maksettavaks iliman oikasuva, kun rike on semmonen, ettei se vaikuta ajokortin pysymisseen.

Ei niilä kovin raposet ole nuot kuvat, mitä asijakkaale maksujen kanssa lähetettään. Tuota kuvvaa sais levitelä rauhasa puhelinpylyväisiin, ninko lännesä ennen "wanted". Ei kukkaan Ukkaa tunnistais, oletan.

Nyton asijat ruununkanssa taas päiväntasala ja vappuviinoista joutuu jättään satasen pelistä pois, että tasapaino säilyy lompuukisa.

Tukikohasta kaasujalakaa keventelemissiin taas kerran tähä.

1 kommentti:

  1. Sitä kun nauttii auton hyvästä kyyvistä niin pakkaa nuo nopeudet hämärtymään. Se on sitä vauhtisokkeutta, sano etana kun mutkasa jarrutti

    VastaaPoista