torstai 7. marraskuuta 2019

Tukikohan tilapäisjärjestelyt. (2235)

Täälon melekeen aina pysynny kaikki samana rapijat kakskytävuotta. Nyton muutoksentuulet kuiten elämäsä hiukka puhaltelemasa, eikä tämolis välttämäti toivelistala ollu, mutta vesi vanahin vahinkoaineista. Hyvä renki, mutta ei nin hääppönen isäntä.

Noh, on siinä saunapesuhuonealakerravvessaporraskäytäväseinäremontisa omat hyvätkippuolesa. Saattaa syntyvä uuvellaista pintaa, kuhan ensiks saatas kaikki vanahat reviteltyvä irti ja uutta suunaamaan. Laatottajamestari, jokon tällähetkelä purkuorkesterijjohtaja, oli Mummelile kahaveepöyväsä kertonnu, että ikänä ei ole hänen urallasa lattijalaatta ollu nin kovasa kunnyt...

Saunatila kunon pelistä poies, nin pesupaikka piti tieten löytää. Samojen seinien sisältä tieten ja onneks se löyty. Purimma Mummelin kanssa pikkuluokan petivaatevaraston sisällöt huonen armeijasänkyjempääle oottammaan takassiirtymistä varastoon. Laitoimma suihkuletkun paikalleen ja naps on pesupaikka valamis. Ei sitole koskaan tarvittu, mutta nyton paikallasa.

Tämon nyt sekä talovväjen että asukkaijen ainut suihku. Ihviyhtijö ei ole vaivautunnu toistaseks ilimottaan, että korvaako net ylimääräsistä saunareisuista meile mittään, mutta vallassaan. Met kyllä sauna löyvetään...

Tuosson kuvvaa tilapäistilloista ja muutama kuva alakerran purkuvaiheesta. Sielei kohta tunnista tiloja Tukikohan entusiks pesutilloiks, mutta eikhän se siitä, kuukauven sisälä olis aikatulusa jälleerrakennuksevvuoro.
Tukikohasta viikollopuks Tapijonkyläle matkustelemissiin tähä. Lapsija hoitammaan. Ja saunommaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti