torstai 21. marraskuuta 2019

Kolomekymppijä kaheksallakympilä. (2242)

Ei olis tarvittu tänne tätä räkäkelijä. Vuan minkäsmahat, kunse alakaa, nin kaljamale muuttuu pihat ja samala maantie. Hilippasin taksileksun tankin täyteen tulilientä latimirimmaasta, ninko huono ja epäisämmaallinen tapani on.

Ei tarvinnu kieltä liikaa keskeltä mölyaukkova siirelä reisusa. Kolometkympit oli maksimivauhti Kotalankyllään asti. Siitä etiäppäin asvaltila oli puolikssullaa tietä, muttei sieläkään liijon hurjastelu mielesäkäyny.

Piti Tukikohan pääoviki sulukee vilikkaalta liikennöiniltä, ettei loppuja lumija joku saa niskaasa. Takaoven kautti pääsee pirtillämpöseen pienemälä riskilä.


Alakertarempasta semmosta pientä väliaikatietova, että nyt lähtee saunaki purkaantummaan kokonasa. Oli toiveisa, että panelointi olis saanu jäähä koskemati, mutta eijjää. Tuomijo tuli, että pääsee laattamies vesieristelleen asijammukasesti kaikki saumasa.

Käväsin tuosa muutamasa rautakaupasaki Rovaniemelä ostamasa emon valakkaamija laattoja laatikollisemmieheen, että päästäsiin hiukka sovittelleen niitä tuola alakerrasa sitte, kun saahaan purkuhommat valamiiks. Tai paremminki purkuvirma sais valamiiks. Laattalootijakun täälä Tukikohasa aloimma emännyyvenkans avvaileen, nivvalakosten seinälaattojen laatikosa oli kymmenestä isosta laatasta seittemän valamiiks halaki. Niistä puuttu isot kappaleet samaltakohtaa samosta kulumista.

Laittelin pienet reklamaatijot rautakauppaan, mutta sieltoltiin hiukkasen tylyjä ja sanottiimmulle, että minä vastaan laattalaatikosta sejjäläkiin, kun heijänkaupan ovesta ulos astuu. Eiväkkä alakanneet millekkään.

Samapa se. Vajjaan kolomenkympin vahinko. Rautakauppa vaihtuu samontein. Satun nimittäin olleen varma, että minun siirtelyisä laatat ei saanu minkäällaista tällijä misäävvaiheesa. Eli ovestakun net ulos siirty, nin ostaja vastaa kaikista paketin kuletuksista varastoilta toisele. Ja vielä myyjälliikuttelut kärrylläsä jostaki takavarastosta.

Siinä jää siltäkaupalta toistatonnin laattakauppa tekemäti ja mitempaljolliekkää muuta tilipehöörijä muuvalta ostettavaks ennenko tämä vuotovahinko saa loppuleimasa...

Vakkuutusyhtijön kansa mennee toistaseks ihammallikkaasti. Tais olla hyvä valinta alakaa heijän kumppanin kanssa remonttija tekheen...

Tukikohasta kuivatteluva tauvotta kuuntelemissiin tähä. Ja kattolumijen puttoiluva ihimettelemissiimmyös.

1 kommentti:

  1. Se on vaan tuon asiakkaan huomaaminen edes siinä vaiheessa kun astuu kauppaan sisään et sanottas edes päivää. Edelläni yks mies sit minä, minun jälkeen seuraava mies...häntä palveltiin, minua ei edes havaittu saati kysytty mitä olen vailla. Lähdin enkä sen jäleen oo ovea avannut, onneksi kylässä toinen rautakauppa ja mökkikunnassa seuraava!!

    VastaaPoista