perjantai 1. marraskuuta 2019

Pyhäinpäivän alla... (2232)

Pyöräytti sitte kalenterit marraskuule. Enskuujjäläkiin ojjo tammikuu ja uuvet kujjeet. Son heilaus nin joulut on takana ja nin eespäin.

Rapijan tunnin Kallelahuoltoreisula kussattuu sopevasti aamupäivän tunteina olleen liikkeellä, niissitä huomaa oikeesti asuvasa aikaslaila luonnon likellä.

Menomatkalta on parinkymmenen teeren havvainto. Poroja tieten pirupäineen, mutta hiukan ouvosa paikasa makkoilemasa, eli keskelä Sannin peltoaukeeta. Se tietää tuiskuva...

Kallelasta kynttilänsytytyksestä lähtiisä oli kohta kolome mettova kivensyönnisä Kallelan takatielä. Enskan poroaitauksen kohila iso ketturepolainen pinkasi tien yli hankeen, mutta hävis kameran ulottumattommiin jonkun kuusenpersiiseen. Ei kapikettu, vaan komija kuimmikä...


Siekan sillalta näyttää Naruskajoki tältä. Pakkanen hiljolleen kaventaa vesiuomaa.

Kaamos lähestyy. Meiteijjouva masentaan, vaan täysilä etteen kaikila konheila...

Tukikohasta Pyhhäinpäivän hiljentymisseen ja vilinään valamistautumissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Täysillähän sitä, täytellään Esitieto ja -muitakin Lupalomakkeita kohti Kolpeneen Palvelukeskusta ww.kolpene.fi jonne Arviointikäynille Jutuista, jotka olisi pitänyt Arvioida jo yli 40 Vuotta sitten, mutta kun eivät Tutkivat Tahot, tehneet Hommiaan kunnolla, täysillä, vetäköön myös Biopankkisuostumuslomake, joskus Laajat Labratutkimusnäytteet jne, vaikka joskus, ottaakin nämä Voimille, kun ei edes Rovaniemen Validia-Talossa www.validia.fi saa aina tarpeeksi ruokaakaan, josta ei ole tietoakaan Retkeilymajassa, joten ottakoon Validia Oppia, lakkauttakoon Kilpailuttamiset, sekä sen, että Ravintolapäällikkö, on vain Hesassa, määräten jopa tännekin, mitä Ruokaa, täällä tarjotaan vieläpä Sivarittomassa Keittiössä, eli ei saa vähäinen Henkilöstö apua Hommiinsa, joka piti ottaa vielä esille Asukastyytyväisyyskyselyssä.

    VastaaPoista