perjantai 6. syyskuuta 2019

Kyllä Tuntsalla kelepaa... (2198)

Helssingin Steinerkoululaisten toinevviikko huipentu eilen Tuntsavajellukseen. Tyytyväisijä kuulostit olevan kaikki, ja ehtoola maistu saunajjäläkiin Lapinkävijän uunimunakas kylymäsavuporroon tehtynä. Niija leipäjuusto tieten. Ja maustekurkut. Ja paprika. Ja reilu juustoraasteppintaan. Niija viiskytä kanankevennystä munakaspohojaan.

Säät on suosinneet. Ei haittaa, jos ehtoola ja yölä satelee, nin päivälä on vuorostasa poutaa. Sajeaijjat vejetään unta palloon.

Vielä tänhään patikkaretki venäläisele sotalentokonheele, jonka jäännökset löytyy Tukikohan takapihalta. Niija tieten Maammelaulu käyvään laulamasa rajavyöhykkellaijasa. Seisovilteen.


Sitäsaap tieten Helssingin ympäristövä kulukee meleko laajalti, ennenko löytyy samallaiset maisemat. Melekeen puolet tästäki kolomestakymmenestä olit Napapiirin pohosella puolela ensmäästä kertaa. Ja tuskivviimestä.

Tukikohasta seuraavaa kolomenkymmenen tokkaa viikollopu yli oottelemiisin tähä.

3 kommenttia:

 1. Olihan tuo hyvä reissu. Nyt taas laukku pakkauksessa ja uusi koetos edessä. Luontoon ja saunaan viikoksi lepäilemään. Huomenna illalla nähdään. Jaakko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan tämä kaupunkioloille tasaväkisesti pärjää...jatkossa kun jatkat samaa syksytraditiota, niin voit pyydellä vaimoväkeä myös mukaasi, kuten aikanaan teki Maanteiden Kuningas Helminen...

   Ukka Matinpoika

   Poista
  2. Niin ois viimeksi ollu lomallakii, mut kun ei tyttöä voi jättää yksin. Ens vuonna pitää kattoo reissu ja loma vaimolle, kun tytär reissussa omassa leirikoulussa...

   Poista