lauantai 20. huhtikuuta 2019

Ihmeijjen aika ei ohi vielä ole. (2102)

Ei met Samin kanssa tiijä ittekkään, mikä meni kohilleen kameran asetuksija Kallelasa tänhään aamupäivälä rassatesa. Tukimma kaikki maholliset asetukset ja kokheilimma ja kokheilimma, eikä lähetys nettisivustolle lähtenny tulille.

Päävyimmä semmoseen ratkasuun, että jatkamma Tukikohasta etäyhteyvelä Kallelan sääkonheen virittelyvä, kun keli alako menneen punaselle ja tie semmukana hiljokseen lillingile. Aikataulu oli sopeva siirtymisele.

Sittekku met aikamme mietiskeltiin ja Sami tekkeili jotain summammuutoksija kotisivvuin asetuksisa, nin sittessevaan alako toimiin. Ja kuvvaa tullee nyt Kallelarrannasta eteläämpäin. Sieltä se kuva saahaan näkösille naruska.comin sääwebkammisivulta. Ainakinninkauvan kuin Hikvisijoni pyssyy virreesä. Kiinalaisista vermeistä kunei koskaan tiijä. Eikä muunkaammalaisista nykyvään...

Oli meilä mukava luontohavvaintokin Kallelan takatielä vaaranlaijasa. Komija ukkometto se tepisi sielä osin sulala tielä. Sami tais saaha mettolliikut lentoonkarkaamisinneen viteollekin...Tuommonen maisemakuva sieltä pitäs sääsivuilta nyllöytyvä.


Tukikohasta rauhallista loppuupääsijäistä toivottelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti