sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Hithasti hanki hupenee. (2098)

Siton mittauspisteisä Tukikohasa lunta vielä 90 senttijä, vaikka on enempiaikaa ollukkelit lussalla lähipäivät ja yötki. Kunei saja, nin ei kastu ja tivisty sitävauhtija, mitä tapahtus kesäsathela.

Takapihala hiippailee taas mieleen tekemättömät Ukkahommat. Olis pitänny hyvänsään aikana pakkasella käyvä vaphauttamasa takakattotikkaat kahempuolen tikkaija, mutta eipä tulluttehtyvä. Ja nytei uskalla ennää mennä kiipeileen nuile tikkaile, ettei net tuleppäälle sieltä.

Tännejjos tulis kohtsilleen pakkasta, nin jovain tulis kohta hihtokelit. Ja sais varmana potkutellakki hangela. Mutta jos pittää tämmösijä päivälämpötiloja ja yötkillussala, nin kohta mennee räkähankikeliks läpi. Ainaki polanteijen ulukopuolela.
Sitäpäpittää seuraila, kerkijääkö muutama kolomemmiehen hihtoporukka viikosa kierrelä Tuluppijoon asti, vai tapahtusko poishaku Tuntsampuolelta. Sorsajokivars oli lähtöpaikka.

Tukikohasta neljäätoista saunojjaa ja ruokavierasta oottelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Toivottavasti, ovat kaikki altaat, tikkaat, puupinot ja -muut, joista kirjoittelet pian täysin kunnossa ja varmasti, on ollut hienot Sauna ja -Ateriahetket niiden 14 Vieraan kera, joista kirjoitat.

    VastaaPoista