keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Aattelivvaihtaa sitte altaanki...(2096)

Pientä kevyttä kenttäremonttija on tämmösessä viijenvessan talossa. Nyt oli vaihtovuorosa yks vessan hana uusine suihkuineen, semmosen käsisuihkun. Vanha irtos onnekseen keittijön tiskialtaan päällä ympäri ollessaan. Siitä asemasta oli helepompi irrottaa se vanha hana, jokoli kiinni kaheksankytälukusella isola mutterila, jotei oikeen alakautta päässy vääntään.

Uutta hannaa varten joutu hiukka muutteleen putkijen mittoja, kun kaikkija liitinosija ei näihin vanhoihin meinaa aina löytyvä. Niinnytkin. Ja asennusta varten piti hiukka viijä allas heftiin kiinnikerautojesa päälle, että sais mitattuva putkimitat. Ja sai kans, muta sitten tapahtu kömpelöllä pikku virhe. Hipasin allasta, joka oli iliman kiinnikkeitä tieten seinärautojesa päälä. Eikäpä siinä ehtinny aatasannoon, kujjo oli allas kulumaeellä petonilattijalla. Palasina. Ja varmasti.


Noh, nysse tullee uusastuva allaskin, vaikkolise ihahhyvvää arabijaa kaheksankytäluvun alusta. Net on normikäytösä kestävää ja ajatonta laatuva...

Tukikohasta uutta allasta huomenna Sallaan oottelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Vahinko ei tuu kello kaulassa....hauskoja nää Ukan jutut, kiitos niistä:-))
    Poikani pitää huolen tuosta pohjoisen reittien ajoista, tuli just viesti et ompi Näätämön tullissa, menossa Kirkniemeen vai miten se teitillä sanotaan? Heinolassa lunta kuitenkin vaan 6 cm.Eloa sinne lumien keskelle:-))

    VastaaPoista