lauantai 6. huhtikuuta 2019

Aika kuivalihan...(2094)

Varma kevväänmerkki. Hirvi-Harri lähettää pahvilaatikollisen jäisijä hirvensyvämijä ja Ukka Matinpoika suolaa net Naruskalla. Vuorokauven jäläkiin lihat siirtyy tikapuitapitkin ei taivaaseen, mutta halakokatoksen pääle, misä niitä oottaa verkkohäkki. Linnut joutuu pällyileen herkkuja verkon takana.

Sielä net saavat lihat aurinkova, tuulta, pakkasta, lussakelijä ja kaikkee mahollista ninkauvan, että valamista tullee. Kymmenkunta kilova sitä herkkuva on lähtöpainolta. Ehkä se hiukka kevenee, mutta maku tivistyy. Verenpainepotilaat äläkööt tähärrakastuko, suolapitosuus on kovallaine.Tukikohasta vaihtelevija kelijä oottelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa jälleen hyvältä ruoalta ja vaikkei välttämättä, pystykään Kerrostalo-olosuhteissa sellaisenaan toteuttamaan, oppiipahan aina uusia Menetelmiä, joita voisi vähintään ehdottaa Kuntoutusyksiköille, osallistuisipa itse Kuntoutukseen, taikka muutoin vain ja tuleehan näitä joskus ehdottaamöläyteltyä myöstäkäläisen Sairaalankin Ravintolalle. Kuulostaa myös hyvältä tämä toisessa Kirjoituksessa mainittu savuahven siinä näppärässä savustuspöntössä. Kiitos myös Linkistä tuohon Murhavaaran Tapahtumaan, eli toivottavasti, se myös menestyy!

    VastaaPoista