sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Viimenen talaviaikahiihto.

Justiin ja justiin ehti Mummeli kipasta kiireijesä välisä talaviaijjan viimosena päivänä hihtoretken tuola kylän pohojospääsä. Nythän son alakannu jo kesäaika ja hihtokelit tältä talavelta lopahti vissiin sittessiihen.Tosi kesäset on täälä nämät kelit heti kesäaijjan alettuva. Lumi ei kuiten taija ihavvielä olla kaikki poijes, mutta lämpötilat on selkeesti muistuttamasa kesästä ja kärpäsistä. Miinusta on kakskytäastetta ja rapijat vielä pääle. Ohvija ei alakukesästä täälä tarvitte, ennustaa Ukka. Tai tietää.

Jos oikeen kirettä pitelee, nin saattais täälä muutamakspäiväsk vielä latuja piisata. Tiijänkait täälä senkin, että etelämmässäki on menosa meleko lumiset kesäaijjanalut...

Tukikohasta intersitivvietäväks vissiin valamistautumissiin tähä. Huomena kesäaikakuuvelta meitin pääkaupungista.1 kommentti:

  1. Oikein, eli se Aamun ensimmäinen juna Rovaniemeltä Helsinkiin, on Intercity, sillä olen sillä viimeksi Tammikuussa körötellyt ja usein muutoinkin, Aamutuimaan vähintään Ouluun mennessä ja onhan se Lovisa lähellä Porvoota, joka onkin lähin Taajama Lovisasta katsottuna, jossa Lovisassa, olen viimeksi käynyt Syyskuussa 1983.

    VastaaPoista