lauantai 17. maaliskuuta 2018

Ei isännävvaihtosaut.

Meinas jo mennä hermo helevetihhuonoon kuntoon nuijen veppikameroijen kanssa. Vivotekki tuola Tukikohan katola purkas johonki sisuksesa ja lakkas pelittämästä. Kolomatta päivää siinä meni, mutta sitten saukuva viimen tuli. Ja se vaan tarkottaa, että talon isäntänä jatkaa Ukka. Ja että saunaveet ollämpiimäsä, kun ehtoola tullee annos Haakahelijaa, muuan tyär. Ja sitettullee vielä net Porvoon koulukkaat vetäjinneen. Niilekkin neuvotaan, kenen kunniaks saut nousee.

Pittää koputela puuta, että kamera pyssyis tikissä. Ei meinaapperse kestää istuskela täsä tietokonepenkisä kokoaikaa tätä rakkinetta rassaamasa. Toisaalta, oppija ikäkaikki. Jos tietokonetta et käsittelemään opettele, nin kohta kuolet näläkään. Ja jannoon. Ja kuvampuutteeseen.


Tukikohasta saunallämpiimistä oottelemissiin tähä. Lauvantaisaunan.

1 kommentti:

  1. Ai että näitä Ukka-herran juttuja on hauska lukea, tulee hämäläinenkin hyvälle tuulelle näin aurinkoisena päivänä!! Jospa se talven taittuminen alkaa kohta sielläkin näkyä lumien vähenemisessä, meillä kun Heinolassa on vaan 35cm, aurinko paistaa ja rännit tippuu :-))

    VastaaPoista