torstai 25. helmikuuta 2016

Myräkätön Matinpäivä 24.2.

Ei tullu Matinmyräkkää. Oli tyyni pikkupakkaspäivä ja lunta sateli hilijolleen ninko satuelokuvisa. Ja sama keli jatkuu eelleen. Tosi mukava hilijasuus ja postikorttimaisemat.

Eilissäpänä kuulin jonkullaisen uutispätkän raatijosta, että Lapisa olis lauhimmasta päästä helemikuu mitä ikänä, eikä se kaukana oikijasta varmana ole. Parahiten sennäkkee tuola halakopinola, joka vajenee hittaallaisesti näilä kelilöilä.

Yks asija kuiten alakaa kohta huolettaan. Olymppijavuona rakennettu ulukorakennus Tukikohasa alakaa kohta natiseen liitoksissaa, kunei kukkaa älyvä puottaa huopakatolta lumija ales. Tars palakata sihhehhommaa joku. Tarttee miettijä, kunei Kasperillakaan taija olla kotijoppäin vähhäänaikaan asijaa.

Ukala on lumimittarisa 93 senttijä lunta. Ja son pakkaantunukki viime lauhala kertaallee. Son aika painavata. Ja lissää kerkijää vielä tulleen ennen kevättä toinemmokoma. Noh, jos ykskolomannes vielä lissää, nin sekijjo on aikapaljo. Meinaan tuluvavejeks muutettuna.
Halakokatos tulijo kertaallee tyhyjennettyvä. Tuosta vois antaa urkojjollekki, jollon paree kunto ko Ukala.

Tukikohasta lisälunta ei nimpaljo kaipailemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Matti ilmoittautuu Urakkaan ruoka ja -sauna, sekä tietysti Pikkuluokan Majoituspaikkapalkalla, jos on vielä ajankohtainen ja tuleekin ihan oikeesti ensikeskiviikkona katselemaan 3 rovaniemeläiskämppää, josko vuokraisi niistä yhden ja luopuisi Oulunkylän Kämpästä, jonka Terveysviranomaiset sitten saisivat ottaa ihan rauhassa käsittelyyn.

    VastaaPoista