lauantai 28. marraskuuta 2015

Vakiasukkaalle mietinnäsä kuukausvuokra.

Paljonkhan pitäis laittaa kuukaurvuokraks jollekki, joka Mummelijja Ukan kans asustellee vakituisee Tukikohasa...

Kartanolle on ilimaantunnu yks kipale iliman mittään hakemusta ja asettunnu taloks. Ainaki se meni sevverran tottuneesti kolloonsa, että son sielä asustellu jo jonniiaikaa.


Lämmityskuluja ei tuosta kolosta synny, mutta asukki näyttäis varastelleen eristekammaa sieltä ja täältä ulukorakennuksesta ja ehkä muuvaltaki. Ei tieten paljova.

Asukoot toistaseks, kunon kerta itte menoaukkosa isontannu ja itte kolosa sisustannu...

Tukikohasta pihaliukkaita kauhistelemissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Niin, ja mikä olisi kuukausivuokra 2-jalkaiselle, jonka asunto, on ehkä asumiskelvoton kosteusepäilyistä johtuen, jota pitäisi selvitellä Homekoiran avulla, eli Alivuokralaiseksi ehkä sinne, kunnes se "unelma," löytyisi jostakin vaikkapa Lapista, joka on etsinnässäkin, kunhan esim. Postelioon, lopettaisi lakkoilun ja kuljettaisi Hakemuslomakkeet Enontekiölle.

    VastaaPoista
  2. Niin, ja mikä olisi kuukausivuokra 2-jalkaiselle, jonka asunto, on ehkä asumiskelvoton kosteusepäilyistä johtuen, jota pitäisi selvitellä Homekoiran avulla, eli Alivuokralaiseksi ehkä sinne, kunnes se "unelma," löytyisi jostakin vaikkapa Lapista, joka on etsinnässäkin, kunhan esim. Postelioon, lopettaisi lakkoilun ja kuljettaisi Hakemuslomakkeet Enontekiölle.

    VastaaPoista