sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Kamera leikkii auringolla, vai toisteppäin...

Tuli viimoyönä vajjaat kymmenen senttijä uutta valakosta lunta. Eise kymmenelä sentillä kuiten kasvattannu lumenpaksuutta, kun eilissäpänä ja ehtoolla sateli silikoselevää vettä, joka vuorollaan pakkasi entuset lumet.

Nyton Ukammittarisa 27 senttijä lunta. Aamusta alako hilijaa pakastelleen ja sattuin vilikasemmaan sääkamerakuvvaa, jota ei iha jokapäivä välttämäti tuu ees katteltuva. Nykkatoin, kun näki jo konttorin akkunasta, että matalalta paistelee, mutta paistelee kuiten.

Utsjoillaha ei ennää nouse tälle vuojelle, vaan joskus tammikuusa, olikhan se seittemästoista. Eise korkijalla käy Naruskallakaa, mutta meillon varsinaisija kaamospäivijä kuiten hintelästi, eli yhen käin sormiin sopivat.

Kymmenemminnuutin sisälä Ukan sääkamera näpsi kaks aika erilaista kuvvaa samasta maisemasta. Ei se silimään ihannoinpaljo valovväri muutu, mutta kamera piirtää, mitä halvaa. Kattokaa ite.Nuissahan ovvalita asti, kuka mistäki väristä tykkää...

Tukikohasta pakkasta kohta kaipailemissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Kylläpäs teillä näyttää kauniilta tuo keli siellä. Tulispa jo tänne eteläänki. Mikäs on Ukka tuo teitin salainen alivuokralainen lajiaan, joka pöntössä asustaa??

    VastaaPoista