torstai 6. elokuuta 2015

Viikko 33 vapaa Kallelassa peruutuksen vuoksi.

Kallelaan tuli viikon pätkän peruutus. Päivät ovat 9.8. sunnuntaista 15.8. lauantaihin puoleenpäivään.

Normikesä jos olisi, niin voisi houkutella ihmisiä tänne marjastamaan. Marjasato on kuitenkin täällä huono, eivätkä ne vähätkään vielä ole oikein poimittavissa, vaan kaikki on myöhässä.

Kalastamaan voisi houkutella, koska muutaman viime päivän aikana kukaan ei ole saanut kunnolla kalaa Naruskajoesta, joten joskushan fisujenkin olisi syötävä, jos ne elossa pysyä meinaavat. Tulvavesi haittaa kalamiehiä edelleen, mutta nyt on ollut kolmatta päivää poutaa ja tänään jo piirun vaille 20 astetta lämmintäkin. Jos vesi laskee, niin kalansyönti on todennäköisempää.

Luonnossa täällä voi aikaa kuluttaa, koska sääskiä ja mäkäräisiä on hintsunlaisesti. Parin viime päivän lämpimät säät ovat piristäneet paarmoja lentoon, joten niistä saattaa olla kyseenalaista iloa, jos lähiajat vielä lämpimänä pysyvät.

Tie Tuntsan kairaan on hyvässä kunnossa, joten erämaahan pääsee tutustumaan tuntureiden valloittamisten merkeissä, tai muuten vaan erikoisia maisemia katsellen.

Ensimmäiset sienet alkavat poksahtelemaan ilmeisesti näille päiville. Luulisi märän kesän jälkeisen hiukankin lämpimämmän sään räjäyttävän sienet kasvuun.


Naruskan luonnon rauhaan voi tulla toki vain olemaan. Täällä akut lataantuvat.

Tukikohasta varauskirja avoinna tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti