perjantai 21. elokuuta 2015

Verottaja sillasta selälleen.

Kiinteistöverroista oli täälä jokuaika sitte juttu. Niitä kiinteistöverolippuja ei kannatte nuivvaan maksulokeroon kattelematta työntää, vaan niiton joka vuos verrattava eellisen vuojen lappuloihin rivi riviltä.

Meijän maassa revitään otsikot mielummin lespojen hetelmöityshoijoista kuin torpista, joisa myö kaikki asutaa. Ja torppien verotuksista.

Alakuperäne lasku Tukikohan tonttimaasta ja torpasta ja ulukovarastosta oli 973,88 eerova. Nykkun kaikki selevät virheet on väännetty oikoseks ja vähäsen taputeltu pääle, nin tännään Posti-Jussi toi uuvet lippulappuset, Niisson loppulitviikki 759,60 eeroo. Täsä pärjäs hyvämmatkaa kolomattasattaa eerova, eli ihan tarkasti 214,28 eguva.

Ja josois vaan maksettu, nin ihavvarma on, että verottaja jaksaa lähettää laskujaa uusila virhetievoila vaikka maalimantappiin.

Maaseuvula asumiset on kallistunnu koko aijjan, kune muuttellee nuita perusteitaa jatkuvala syötölä. Muttei täälä kaupunkilaisijjakkaa katteeks käy...Meillon sentään mettää, mihi voi mennä tuskaasa huutaan.

Tukikohasta verolippuja tutkiskelleen kannustamissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti