perjantai 14. elokuuta 2015

Kennenkhä ihkauuvet pikimustat lenkarit...

Ainaha tänne jolthain jottaijjää, mutta harvemi palajasjalon kennenkään lähtijä tarttee. Nykkään ei tiijä, millä päkijänalusilla yhen kenkäparijjättäjä ollähtenny, muttei ainakaa lenkkareillaa.

Soittelimma Mummelin kansa mielestämme kaikki kahevviiko aikana Tukikohasta lähtenneet nelinelosen kenkijen sopevat käyttäjät, mutta kaikki kiistää. Mummeli jo meinas, että liekhä joku ottannu vahingosa jokku huonommat kusiluistimet, semmoset jotku roksit, joiton lukusa pari kuistila, jottain pirraattija kuulema.

Eijoo tietoo, keltä tämmöseppuuttuu, mutta kaippa joku saattaa kuvasta tietää, kelle näitä vois sovittaa. Josei puoleevvuotee omistajjaa löyvy, ni ei sitte löyvy. Viijään äspeerrän konttiin tai johonki muuhu kerräyksee. Tai myyvään huutokaupala ja raha laitetaa lakkarii.

Nämei löytynny turkismuokkaamon petin alta.


Salomonit net onnimeltää. Tuomijo tullee, muttei kiireelä. Saa ilimottautuva oikeeks omistajaks.

Tukikohasta lenkile lähtövä suunnittelemissiin tähä. Sopevat olis. Eli jottain nelineloset.

1 kommentti:

  1. Eipä ole mitään jäänyt kahdelta Sankarilta joulujen 2009/2010 jälkeen ja jos olisi tietotekniikka jäänyt, olisi ollut harmin paikka talvivaatteiden rinnalla, jotka senaikaiset, lämmittävät jotakuta jo paremmilla vesillä, johon siirtyminen, tapahtui oulunkyläläisen, Tapio Rautavaaran Patsaan kupeessa sijaitsevan keräilylaatikon kautta, jostakäsin ne joko luovutettiin köyhän avuksi, taikka paloiteltiin riekaleiksi, käyttäen sitten riekaleita kutakin johonkin parempaan tarkoitukseen. Kuukkelin, olet ansainnut kirjoituksistasi ja jos joskus tullaankin sinne, musat pyörimään, sillä älysinhän vasta vuonna 2010, millainen Musamies Ukka onkin!

    VastaaPoista