tiistai 16. kesäkuuta 2015

Ukka ennustaa Naruskan Juhannussään. Tarkenee.

Nysson selevä tappaus. Naruskala tarkenee. Sempystyy heleposti ennustaan poron sarvista. Oikia sarvi ko on kasonu pijemmäks kuvvasen, nin kyllä lähtee. Lämpjämmään meinaan.

Se alako het lämpiimään kuttuli tuo talaviturkisa vielä oleva porotus takapihale. Nyton jo kolome astetta lämpösempää ku eile.


Mullon aina ollu hyväsä kunnosa suhteet nuihi lämpösten järjestäjjiin. Nykkään emmuuta ku pyörähin alakerrasa mutkijja laiton peilikuvankans kiertovespumpumpääle. Ja halakoja puolkuutijova pessään. Ulukotermari haistelee nykki neljäpilikkukuus astetta ulukona ja säätellee huonnesa lämpöset semmukkaan. Ninko talavela. Kuukauve pijettii jo lämmöt pois, muttei sitä vihti palelluksisa olla pihala ja sisälä. Toisessa vaa.

Täston nyt hyvä pyyhkästä ulukona net pakolliset ulukojuoksut, ninko koirarruokinnat ja postihhavun. Ja sitte taas pinkasta sisäle lämpöseen.

Mainaan laittaa ulos Jussina semmoset roitotulet, että puoleenkymmenee metriin tarkenee Mummun kans nuotijopaikala kyrsää tai kallaa lämmittää. Ja Loimun ja Hallahelinän ja Katin ja Samin.

Mahtuu tänne peltikaton alle lämmittelleen muitaki.

Tukikohasta pitkää kalsarija ainaki ulosmennesä suunittelemissii tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti