maanantai 22. kesäkuuta 2015

Soratie haastavassa kunnossa Naruskalla.

Naruskantie sai kaipaamansa kesälanauksen tänään. Se tarkoittaa kaasujalan pakollista keventämistä, kun tänne sorateiden maahan kulkupelillä jos milläkin tulossa on. Polkupyörällä ja moottoripyörällä jos voi muutaman päivän odotella, niin se saattaa kannattaa tehdä. Ja autolla kannattaa muistaa, että sivuttaispito ja jarrutuspito ovat tällä hetkellä olemattomat.


Kesälanaukseen on normaalisti sisältynyt tien suolaaminen, mutta toistaiseksi suolauksesta ei ole havaintoja, vaan ainoastaan karhuaminen on tielle tehtynä.

Pikkukiveä ja isompaakin on ilmassa varsinkin, kun sattuu puutavara-auto vastaan tulemaan. Pohjoista kohti tyhjillään mitä ilmeisimmin reipasta ylinopeutta, ja lastissakin etelään päin ihan riittävää vauhtia kivisateen aikaan saamiseksi vastaantulijan pelleille ja tuulilasille.

Tukikohasta suolausta odottelemisiin tähän.

P.S. Jos joku haluaa lukea samasta asiasta version Hakkablogista, se onnistuu klikkaamalla TÄSTÄ

1 kommentti:

  1. Hyvä että tekivät nyt ,sillä olemme taas tulossa sinne elokuun alussa eli 4.8 ja viimeksi tuli tosiaan tukkirekasta tuulilasiin kivi josta on vieläkin muistutus .Tarkoitus on vaihtaa lasi tämän kesän reissun jälkeen.
    Terveiset Rysäkylästä sinne korven perukoille.

    Vesa ja Pirjo

    VastaaPoista