sunnuntai 5. kesäkuuta 2022

Puusavotta lopusa, hillankukinta alusa. (2711)

Kuutisempäivää sielä sai Kallarrantteella hakkipilikekonetta ja vanahaa Massikkaa rääkätä, että kolokytäkaks kiintova kolomemetrisijä on nyt pyramiitikasoisa pihapiirisä. Viimenerrrynnistys tapahtu perjantaina, kunoli Kasperi kaverina. Muutonolis tarvinnu ainaki yhempäivän lissää Ukka itsekseen.

Sielonnyt suunniteltava hiukan, mihimmuotoon net kalikat pinotaajja millon. Tarttee varmaankitteettää MoilasJussila hiukka tasotustöitä vanahalliiterin ja ulukovessan välistä poistattelemala muutama iso kanto juurinneejja ajattaa vaikka sorraa pintaan. Joskus siihen paikale tullee liiteri, mutta tämänkesänaikana tuskin.

Niiton kaikkijaan seittemän kassaa, jotenka kalikka poikinneen. Ei puhettakkaan, että alakasin käsipelisä sammaan urkkoon.

Tänhään Kallelasta palatesa emännyys kävi kierroksen Kuutsijängämpäässä kännykkäkamerasa kanssa. Ninko jotkut tietää, mitä tuo valakonen jängälä meinaa, nin kerroma, että hilla se kukkii. Siinon hyvvää ja huonova. Hyvvää on se, että mennääjjo kesäkuuta ensmäästä viikkova hillan kukkiesa. Huonova on se, että on pahimmoilleen sajekuuroja luvasa, ninko tämpäiväsistä kuvistakinnäkkee. Ja toinenki huono asija tuli sääennustuksemmuovosa. Luppailit näjemä kylymijä yönseutuja Lappiin. Niiteinyt tarvittas, eikä tieten rankkoja sajekuurojakkaan. Eikä myrskytuulija.

Tukikohasta neljäkytäviisvuotishääpäivän rääppijäisijä vielä pitelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti