keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

Halla kurittaa Naruskan marjasatova. (2712)

Son kylymää. Viimoyönä Ilimatieteellaitoksen Naruskan asemala kahessa metrissä 1,8 astetta miinusta, Ukanki sääasemalla suojasasa paikasa ja korkeemmalla -0,3 astetta. Maarajasa ojjossain ollu näilätievoin vielä kovempija lukemija...

Kerrataampas hiukka niitä tehosan lämpösuman lukuja, joista voi päätelä vaikkapa hillavvalamistumista sielä, missä halla tai muu vitsaus ei sitä raiskaa. Kukinta ompäällä keskimäärin sillon, kun luku on 100. Tuossa alla on kuvat Ukan aseman ja Ilimatieellaitoksen Naruskan aseman tämpäivän tilanteesta lukujen suhteen.Noista alimman sarakkeen luvuista näkyy tehoisa lämpösumma 2022 vuosiluvun alta. Se luku kun alakaa hilippommaan sitä neljääsattaa, nin hillan kypsyysaste alakaa olleen ämpärikunnosa.

Laitan tähän vielä ne linkit, joila pääsee reaaliaikaseen tilanteeseen kummallekkin sääasemale. Ukan sääaseman tievot Tuosta Ukan sääasematietoihin .

Ja vielä Tuosta Ilimatieteellaitoksen Naruskan asemalle.. 

Ja vieläkin yksi linkki, josta näkyy Ilmatieteen laitoksen Naruskan sääaseman maarajan lämpötilalukemat, jotka viime yöltäkin hipovat viittä miinusastetta. Tuosta klikkaamalla Naruskan maarajannkin lämpötilat.

Tukikohasta lämpösempijä öitä toivomissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti