sunnuntai 7. marraskuuta 2021

Pitkästäaikaa kylymäsavuva. (2625)

Loppuvuojesta alakaa oleen kaikemmoista pikkukinkeriä, joisa hiukosuolapala erimuvoissa on sopevaa tarjottavaa. Kemijärvelä Kauppapaikasa on kalatiskintakana semmonen puukohheiluttaja, ettei Ukan kannate pyörijää kallaa alakaa veisteleen, vaikka sekin saattas jollaivviissiin onnistaa. Vilekilo kustantaa rapijan kuustoista €uroo ja pyöree kala maksaa kympin. Pyöreestä kalasta painuu kolomasosa villeijen ulukopuolelle ja on niitten villeeraamisesa oma hommasakki.

Kun ostaa valamista vilettä, nin ei tarttekkun karkeeta merisuolaa ja hienova sokurija sopevasa suhteesa. Son viiskytä rammija suolaa ja kakskytärammija sokurija kalakilova kohen. Vajjaa vuorokaus suolaantumasa ja sejjäläkiin vajjaa vuorokaus kylymäsavupöntösä Tukikohan kellarisa.

Leppäkiekkoja Ukan systeemisä polttaa seittekytäviisvattinen vastus omala muuntajala. Pöntösä pyörii lisäks laitetuuletin omala muuntajala, joka laittaa savun tasaseen närepöntösä kiertämmään. Tunnimpuolentoista vällein kuivan kiekon vaihtaminen, nin savuntuotto on taattuva.

Pöntöstä poisoton jäläkiin villeet vastakkain ja kylymijöön vettäytymmään puoleksvuorokautta ja sejjäläkiin vakkuumikonheela sopiviks pakkauksiks. Jasonsiinä. Ninko kuvasta näkkyyp.


Parivuorokautta kummalttaa vakumoinninkijjäläkiin, nin sitten on aromit tasottunnu. Ja voi alakaa maisteleen...

Tukikohasta parimpäivämpäästä maistelemissiin tähä.


1 kommentti:

  1. Kiitos Savustusoppitunnista Sähkökäyttöisellä Pöntöllä ja vielä Kalan Ostamisesta, kun Aikoinaan, osallistuin Peruskuntoutuksen Arviointijaksolle Näkövammaisten Palvelu ja -Toimintakeskus Iiriksessä nkl.fi jolla myös kertaalleen, Valmistimme kalaa perunamuusin kera, niin tulipahan puheeksi, kuinka menetellä ruotojen kanssa, niin esiteltiinpähän erityiset ruodonpoistopihdit ja todettiin toisaalta, että voi Aivan Hyvin, pyytää KaupanPalvelutiskillä, että poistaisivat kaikki ruodot aivan kokonaan, niin ei sitten, koidu niistä vaaratilanteita, mutta toki, pitää olla Kuntoutustahoilla, tarjota esiteltäväksi erilaisia vaihtoehtoja, kuten juurikin ruodonpoistopihdit, jotta sitten kukin Kuntoutuja, voi miettiä, mikä se sopivin tapa, sitten onkaan? Ja Onnea Uudelle Säämittarille ja varmasti, löytyy vanhankin osalle jonkunlaista Kierrätyskäyttöä!

    VastaaPoista