sunnuntai 22. elokuuta 2021

Matkahuolto hävittellee akkuja. (2590)

Tilasin Lieto-Turkuakselilta tuone kellarin sähköpääkeskukseen kaks semmosta geeliakkuva, joijenka tehtävänä on polttaa nuita poistumistievaloja sillon, kukkoillislapinsähkö ei pysty toimittammaan Tukikohtaan sähkövä.

Lähettäjävirma laitto viimomaanantaina viestin, että lähti. Ja lähetystunnus matkaan, ninko nykyvään tapahtuu. Puolevviikonmaisa alloin kyselemmään lähetysvirmasta, että millonkahan net akut toimitellaan sinne matkahuoltoon, kun lähetystunnus ilimottaa koko aijjan, että het oottaa lähetystä heile saapuvaks.

No, puolevviikonmaisa ilimotti lähetysvirma, että akut on toimitettu sielä matkahuoltoon maanantaina, ninko luvattu. Virma oli alakannu kyseleen akkujen perrään ja saanu selevile, että net on kuljetuksesa saapunnu Rovaniemele. Sinne kuiten jälet loppuu, eikä tavaraa löyvy mistään...

Eilissäpänä lähettäjävirma ilimotti, että laitettasko uus lähetys maanantaina, kuneivät matkahullon järjestelmästä löyvä. Sannoin sinne tietenki, että ilimankaan lakisääteisijä akkuja ei kehtaa tääläpäässä olla, jotenka kokkeillaan uuvestaan.


Tukikohasta hypriitiakkuautova tutkailemissiin tähä. 

2 kommenttia:

  1. Tuttu kuukkeli ikkunassa.
    Mukavaa syksynalkua, vaikka saisi vielä kesäkin olla.

    t: pirjo ja vesa

    VastaaPoista
  2. Onpas Kummallista, eli toivottavasti, Ilmaantuisi Lähiaikoina ja Hyvää Lomanjatkoa Aarnin kanssa, vaikken Tuonikäisenä, enkä aivan Tämänkäänikäisenä, ole Sienten Ystävä, noin syömisen kannalta, vaikka onkin Oma Tunnelmansa, kun niitä puhdistellaan ison pöydän ääressä, vaikka Vapaa-ajanhuvilalla Parikkalassa, Aamuyöllä esim Viinilasin äärellä ja miksi ei, myös niitä Metsästä Keräillessä.

    VastaaPoista