sunnuntai 15. elokuuta 2021

Lissää syksymmerkkejä. (2588)

Haarapääskypesuve kasvo lentokuntoon silimisä. Toisapäivänä sattu silimiin, kun ensmäänen hyppäs siivilleen ja pääs siipiesä kantoon. Eilejjo käväs pesälauta poijjista tyhyjänä päivälä, mutta ehtooks net palasivat kotijo. Tälleaamuva net häippäs koko tokka johonki lentoharjootuksile. Ei varmaan kauvaa kestä, kunnet asettuu johonki sähkölangale rivviin ja kohta niitei taas ole. Varma kesälloppumisemmerkki.

Roskiskeikala tälleaamuva tohon kolomensaammetrimpäähän kiinnitti huomijo tieten verskiin karvarouskuun, ensmäänen havvainto tällealakusyksyle. Tarttee varmaan suunnitella vanhojemmäntyjen harjuilakäyntijä, kun monesta karvarouskut ja matsutaket löytyy samala kalenterila. Täälon sevverran sajelu ja lämmintäki, jotenka sienilä saattas olla hyvät olosuhteet onnistuva.


Täson semmosija kevyvempijä majootuspäivijä välisä, kunnet keskisuomalaiset eilen nostit kytkintä Luostole. Tulihantuota suursiivottuva saunapesuhuonepukuhuonetilat. Höyrypesurila ja kloritebängilä lattijat ja lauteet tuli hoijettuva. Sitävaile, ettei kloritekännijä siinä saanu itekki, muttei tälleaamuva ainakaan kankkusta tullu. Kuuvelta ylös tavammukkaan ja aamupallaa kolomele keuruulaisele neitosele, jokkajo aamusta hyppäs pirssiisä Tuntsarreisule päiväseltää.

Motoripyöräporukkata tullee puolevviikommaisa ja rinkkaihmisijäkin tars hoijela Kotalankylämpysäkiltä Tukikohtaan ekayömajotukseen. Kulukijjaa riittää, ninko on ennätysmäärät riittänny koko kesänä. Liekkö koronan syytä eelleen, että kairat kiinnostaa.

Tukikohasta kummisaappaita huoltelemissiin tähä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti