tiistai 22. syyskuuta 2020

Syyspäiväntassaus, ei aprillipäivä... (2422)

 MENNÄÄNPÄS TORILLE...


Tukikohasta tähä.

4 kommenttia:

 1. VOIH 😔 Kyllä jää ikävä tukikohtaa ja sitä loistavaa palvelua.

  Mutta kai me Ukka saamme uuden blogin vaikka sitten erinimellä ???

  Vannoutunut asiakaskunta haluaa edelleen kuulla tarinoitanne. Siitä olen varma. Toivottavasti tuleva omistaja jatkaisi samanlaista toimintaa tukikohdassa.

  Mutta mitenkäs käy Kallelan?

  VastaaPoista
 2. Onnea ja -Menestystä myös Tälläkertaa ja ehkä, Verrattuna Edelliseen Yrittämään Tammikuussa 2010, Voi Onnistua Helpommin, kun on Puulämmityksen Rinnalla jo Öljy, on Automatiikka Äskettäin Uusittu jne ja Tietysti, jos Seuraava Omistaja, Ottaisi Alivuokralaisia Asukkaiksi siten, että Asukas, Osallistuu Työtalkoisiin, vaikka Polttopuiden Kimpussa, niin Voisi Harkita Pysyvää Muuttoa ja jos/toivon mukaan kun Onnistutte, Jää Vain Hyviä Muistoja tähänastisista Kahdesta Käynneistä Teillä! Mikäli olisitte Laittaneet Ilmoituksen Ensivuoden Puolella, olisi Päässyt Käymään niinkin, että Päivämäärät, menevät Vuonna 2021, samallatavoin, kuin Vuonna 2010, mutta Hyvä Näinkin, kun Vuosia, on Edellisestä Kunnialliset 10 Vuotta.

  VastaaPoista
 3. Ai niin, Unohtui, että Kannattaa myös näiden Ilmoitusten Rinnalla, Yrittää Retkeilymajaa Kaupitella Asumispalvelusäätiö Aspalle www.aspa.fi joka siis Ostaa Suoraan Kohteita, Vuokraten niitä sitten Edelleen Asumiseen Tukeakin Tarvitseville, eli Käy vain Mielessä, että jos Ostaisivat, jospa Perustaisivat ns Aspa-Kodin, jonka Painopiste, olisi juuri Asumisen ja -Työn Yhdistäminen, eli Talon Ylläpitotyöt, Rinnallaan Päivätoiminta-Tyyppiset Puuhastelut, voisivat olla sen Aspa-Kodin Valtteja ja kun Aspalle Myy, ei Muodostu Välitys ja -muita Palkkioita Maksettavaksi, eli Menehän Tutustumaan Sivuun, juuri Kohtaan, jossa tästä Kerrotaan ja Ota Yhteyttä sielläolevaan Numeroon/Sähköpostiin ja Kutsu Edustajansa Paikan Päälle Katsomaan, niin ehkä, on Sallassa, Hieman Perinteistä Erilaisempi, Asumisen ja -Kunnontyön Yhdistelevä Aspa-Koti.

  VastaaPoista
 4. Ja Muistui vielä Mieleen, että onko vielä Talossa olemassa Poljettava Urkuharmooni ja jos on, Kuuluisiko sekin Kauppaan, vai olisiko Aikomus Ottaa Matkaanne? Muistelen sinun Kertoneen, että joku Asiantuntija, oli Todennut sen olevan Hyvässä Soittokunnossa.

  VastaaPoista