perjantai 4. syyskuuta 2020

Kohti korkeuksija tars nousta... (2412)

Pääskyset menit pois. Ei tartte enhään pelätä jakkauksen muuttumista toiseempaikkaan pääsä. Nolit kyllä äkästä sorttija, varsinkinnet haarasemmoset. Toisaalta, kukapa ei lapsijaan suojelis.

Nyton vuorosa rännihommijen lopettelut iliman päskysijä. Konheet piti hakija Kemijärveltä, kunei tuonne viiteenkuuteen metriin tikkaila uskallannousta. Tai ninkin nousta, mutta ei sielä sittemmittään pystyttekemään.

Nosturi on asennettu vaateriin huomista varten. Onneks on Kasperi kartanolla tenavijen kanssa, nin saamma lissää käsiparija hommiin. Pyhäehtooseemmennesä tars nosturikone haalata Kemijärvele, jotenka ahkerana pittää olla.

Tukikohasta poutaa toivomissiin tähä.


1 kommentti:

  1. No, Kyllähän se Rännihommienm Lopettelu, on Varmasti Onnistunut, kun Yleensä, Retkeilymajassa, Onnistuu Kaikki ja Otan Osaa, Rihlan Poismenon Johdosta, vaan enpä juurikaan, Muista Kuulleeni sen Haukuntaa, Käydessäni Tukikohdassa, eli ei tainnut tällöin, olla Hällä Haukkumisasiaa. Olisiko Tullut Liian Kalliiksi mahdolliset Lääkitykset, Operoinnit ja -Vastaavat, vai mikä Syynä, että tuohon Ratkaisuun Päädyttiin, sillä toisaaltahan, mistähän Tiedämme, kuka minkäkinlaisessa Elämäntyylissä, ihan Onnekas on? No, Lepää siellä Tukikohdan Pihamaalla sinä, Rihla Rauhassa ja Varmasti, Löydätte siellä Seuraavassa Vaiheessa Roopen kanssa Uusia, Hienoja Seikkailuja!

    VastaaPoista