perjantai 25. syyskuuta 2020

Korona vastaan virkkuukoukku. (2423)

Meitin emäntä kunei oikeen herreilä ollessasa ossaa olla tekemättä käsilläsä kokoaijjan jotakin, nin siltä tupsahtellee sillonsuntällön ihka uusija keksintöjä. Taikka ei pyyheliina käsisemmonen ihan taija uuvesta keksinnöstä käyvä patenttija hakijesa, mutta kelläpä on vessassasa kertakäyttösijä virkattuja käspyhkeitä. Tukikohassapa on. Molemmisa asijakasvessoisa.

Tässäkun käy sillon ja varsinkittällön naisimmeisjä, nin net on hyvijä hoksaamaan kaikkee tuommosta pikkujuttuva. Net yrittellee jokkuhhieerova Mummelinkans kauppaa nuista käsipyhkeistä, mutta siiinon yks huonopuoli. Se ei myö niitä, kunnet kuuluu käsityövalikoimaan, jotka ominkäsintehtyinä ei kuulema ole myynnisä. Vallassaan.

Keksintövä ei ole kuiten kiellettyvä kopijoija, jotenka eikun virkkuukoukkua esile ja koukku vispaamaan. Mallija saattaa joku osata lukija kuvista. Tuommosseen pyyhkeeseen pyyhkii yksja ainova immeinen kätesä ja nakkasee sen sejjäläkiin pyykkiimmenevään korriin. Entiijä koronan torjuntarosenttija, mutta ei täälä sitä ainakaan vessampyyhkeistä herkästi saa.


Tukikohasta vaihteeks kovija tuulilukemija kuuntelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa Mielenkiintoiselta, että Kertakäyttöpyyhe, mutta kuitenkin vissiin Pyykkikoneessapestävä, joten miten olisi, jos Mummeli, Laittaisi tänne, tai Omaan Blogiinsa, jollei siellä jo ole, ihan Sanalliset Ohjeet, mitä Materiaaleja, tähän käytetään, Valmistuksesta, Pesuohjeita jne, niin voivat nekin, joiden Silmät, eivät Kuvia sellaisenaan Tulkitse, ruveta niitä vaikka Omaksi Iloksi Itselleen Valmistamaan, Periaatteella Corona Vastaan Virkkuukoukku.

    VastaaPoista