tiistai 29. toukokuuta 2018

Luonnonantimijen kartotusta.

Mummelikun on ollu kaks ja Ukka yhevviikon kotuva pois, nin kesä on täälä kotiperilä räjähelly käsile. Nytei pysy ies räkätautinempoisa mettästä, vaampiti sitä lähtijä eilisäehtoola kulettelleen yhteismettän korvasieniaukeile tarkistaan, mitäsieltä löytyy.

No sitähässieltä löytyy, mikä räävittömännäköselä aukola kuuluki löytyvä. Puolentunnin sessijo aukola ja vartti suuntaasa autola, nin tunnin saunalenkki tuotti kaheksisen killoo hyvvää tavaraa.

Nyton hiukka ongelmija. Johannoita poimis, mutta mettäpalovarotus kieltää pihala saunapaasa nuita keittelemästä, eikä viittis mokomijen ruttanoijen takija linnaankaallähtijä. Sajetta luppaili onneks, mutta vielä on varotukset kait voimasa.

Kevyvempää hommaa kuin halakojen kärräämine, jotenka vaihtaskhan muutamakspäivää lajija...


Niija nähtiimmyö sielä korkijala aukola aivahhelevetisti mustikankukkija ja muutama tieten hillankukkaki, nin niitäkippitäs ehtijä kartottelleen. Ja nukkuvakki jossakivvälisä jokutunti pitäs keritä...Eikö ies Jammija kiinnostas pyöräretkijesä sijasta tulla tänne antimija kerrään, ninko ennenki. Ja muutkissaa tulla. Petipaikoisa löytyy!

Tukikohasta tuulistapäivää oottelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti