sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Visa vinkumaan Tukikohassakin...

Tekniikka tullee kairaanki. Tai ohan sitä tullu pilivimpimmein jo pitkään, mutta nyt muuttuu myös rahnaliikenne. Tukikohasa on muutamavviiko ollu käytösä lankattomat rahnakonheet, jokka toimii ninko isommasaki maalimasa.

Nytei ennää välttämäti tarvitte kuletella riihikuivaa taskuisa, kun Naruskalle tullee lommailemmaan. Eikäpä nuita taija kauvaa Sallan kokosesa kirkonkyläsä ennää löytää rahnakonneita seinästä, kuneihän sitä kohta saa pankistakkaa.

Sama se sille, pankkikorttija voi nyt käytellä meitin pikkuvirmasa. Kuitti kulukee maksumiehen ommaan sähköpostilootaan tai jos välttämäti halvaa tokumentit mukkaasa, nin kuitti kulukee Tukikohan tulostimijen kautti asijakkaan taskuun.

Tupakkilootan kokone on tuo laite. Josse tallesa pyssyy ja virroisa sattuu oleen, nin hommat hoituu. Ja voi niitä vähäsijä maksuja maksella tieten pöytäkonneenki kautti, jos matkasa on omija pankkijen avvaillukulistoja. Niija käy se kätteinen täälä vielä. Ja rahasta osataan antaa takasi entusella mallila, josei satu tasarahhaa.


Tukikohasta visavvinguttajija oottelemissiin tähä.

3 kommenttia:

 1. Terveppä terve taas, Ukallahan alkaa olemaan ihan täyden viiden tähden hotellimajoitusta siellä, kun kerran pankkikorttikin jo kelepaa. Ikävä on teitin maisemiin kova. Toivottavasti taas ensikesänä pääsee sinne taas. Hyvää kaamoksen odotusaikaa teille. (Koskas se muuten alkaa noin niinku suurinpiirtein? )

  VastaaPoista
 2. Terve. Varsinaisia kaamospäiviä Tukikohdan korkeudella on sen verran, että ne sopivat yhden käden sormiin. Onneksi niin päin, että keskiyön aurinko räköttää taivaalla kesällä viikkotolkulla.

  Vuosittainen valon määrä on suunnilleen saman verran kaikkialla maapallolla, joten Ukkaa ja Mummelia ei vaivaa kaamosmasennukset, kun vuodenkierrossa saamme vastaavasti kaamoksen tilalle yötäpäivää auringonpaistetta...

  VastaaPoista
 3. Hyvä sitten tietää tuo, jos/kun sinne joskus tulee joko käymään, taikka Alivuokralaiseksi, jos yhdistellään pannuhuoneenhoito ja -vuokranmaksu keskenään? Toivottavasti toimii hyvin tuo Visa Elektron, joka on kätevä juttu!

  VastaaPoista