maanantai 16. tammikuuta 2023

Sänkyhommija. (2794)

Pistelimä ajatustasola suunnitelmija entrata meitin Kallelammökin sänkyasijoita hiukka uuteenuskoon. Sielon enempi ja vähempi sekalaista se sänkypolitiikka ollu, ninko se tieten voi olla jollakin muulakimmökilä, jota rakennellaan vuosijensaatosa.

Perusajatus oli, että lennätämä tuvasta parit sohovat sieltä kokonaampois ja tilale puurakenteisija normisänkyjä ja niihin uusija patjoja. Sillämielin aloin laavaamaan intterneetin ihimeellistä maalimaa melekeen sokkona. Ja mistäpäs net sopevat sängyt patjoinesa löytyikkään, jos ei Ikeasta...

Päävyimä TUOMMOSIIN PUUSÄNKYIHIN jotka jo samantien tilata rämmäytin kotitoimituksena. Net pitäs olla arvijommukkaan Naruskala kuluvavviikon jo perjantaina, saapa nähhä kerkiivätkö. Oli houkutuskittilata net kotijoasti, kurrahti oli sopevat nollaeurova.

Tuppaan tullee näilä neljä sänkypaikkaa kätevästi. Takamakkuuhuoneesa on kolome täysmittasta petipaikkaa ja yks normija lyhvempi antiikkisänky, jokon meitin emännän perintökalleuksija isovanhempijensa elämästä. Elikkäs seittemälle alakais löytyyn säälliset täyspitkät parimeriset sänkypaikat...

Muuttelimma hiukan liinavaatepuolen hinnastova. Petivaatteet ja pyyhkeet annama avvaimenluovutuksen yhteyvesä asijakkaile semmukkaan, montako tarttijaa petivehkeile on. Se tullee asijakkaale maksammaan kakstoista eurova setti, joka sisältellee pesulamaksun ja käsittelymaksun. Jos halvaa, nin sinnevvoi ottaa ikiomat lakanat ja tyynyliinat ja yölelut. Pääasia on, että lakanat on kaikila käytösä.

Jos Ikea pyssyy luppauksissaan, nin tulevavvikollopun aikana hoijama vaihon. Tänneppäsee vappaile viikoile vielä varraamaan talaviretkiaikaa vaikka hihtelyn tai pilikkimisen tai minkä tahasa ajavvietteen ympärile. Lunta on puolisemmetrijä, mutta tie Kallelaan tavammukkaan auki.

Tukikohasta Aarnipoijjan pallauttamista Rovaniemele huomena suunnittelemissiin tähä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti