torstai 5. tammikuuta 2023

Etäohjausropleemit. (2791)

Tuola Kallelammökilä on kohtalaiset nettiyhteyvet. Tämmönemmaallikko saa sielä hyvin aikasa kulumaan, kun olemasa olevat vermeet ei toimi, ninko pitäs.

Sielon etäohjattavat lämmityspatterit. Net olit toiminnasa etäohjauksesa taka-aikona, mutta sitten sielä alko tenimiset. Tyhymempikin voi kuiten ratkova tietoliikenteeseelliittyvät ongelmat, kuvvaan miettii. Monta päivää sielon tulluttehtyvä kelevottomija yrityksijä saaha kaikki patterit pelittämmään wifiverkon kautta siihevviisiin, ettei tarttis näinä kalhiina sähköhhinta-aikona manuaalisti kulukee jojentakana lämpöjä alemmaks puottelemasa.

Eihän se tarvinnummuuta kuin vähentää mökin wifiverkkoja siihevviissiin, että kytkettävät laitteet pystyy liittyyn siihevverkkoon, misä kytkeminen onnistuu.

Sieloli toiminnasa kaks erillistä modeemija, joista toinen oli valjastettu kuvallähetykseen ja toinen etäohjaukseen ja asijakkaijenkäyttöön. Riisuin toisen modeemin sieltä kokonaan poies ja liittelin se tehtävijä toiseen modeemipalikkaan. Verkot kun väheni, nin jovain alakovat patterit löytää oikijat yhteyvet ja pellaamaan luurin kautti.

Saijansuunnasta saa sillontällön yhteyven neljägeeverkkoon, mutta enempi se modeemi hoitaa hommasa kolomegeeverkon kautta. Se nuihin mökkiolosuhteisiin riittää monemmielestä, eikä kaikki asijakkaat tarvii minkäällaisija yhteyksijä lommaillessaan. Siiten tiijä, millä net vermeet saahaampellaamaan, kun riisuuvat kolomegeet vissiin poies. Saattaa tulla uuta mietittävvää...

Norjalaiset patterit seittemän kipaletta kytkeenty adaksin sovellukseen tännään oikeen. Kallelan lämpötillaa ja sisäiliman kosteutta näjen Netatmon sääaseman sisäpurkkijen kautti kaikista huoneista. Sähköt jos sielä mettäsä katkee mökkiperän muuntajalinjala, nin sillon lähettää pari etäpurkkija viestijä puhelimmeen, että virrat kaput.Samasa wifitoiminnasa verkossa toimii Netatmon palovarroitin. Se paitti herättää mökilä olevat immeiset savvuun, niillaittaa myös viestin Ukampuhelimmeen, että sielon joku poikkeustila menneillää. Son siitäkihhyvä varotin, että sen akut riittää vaihtamati kymmenkuntavuotta, jokon sopeva aika vaihtaa laitetta uuteen.

Kaikkimuut vermeet asentuit tännään, mutta lähipäivinä tarttee vielä timprata valavontakamera pelittämmään täsä samasa yhesä verkosa, jolla pelittää kaikkimuutki.

Nykytekniikka on aikas valamista saaha huoltokulukemiset vähemmiks näinä polttoaineehhinnoila. Kennenkään ei tartte peljätä, että lämpötiloja sääjeltäis sillonku joku tai jotkut Kallelasa lommaasavviettää. Tyhyjillään ollesa mökki on heleppo pittää alemisa lämpötiloisa iliman, että kosteuvet liijan korkeiks nousis. Netatmon alumiinipurkki hoitaa sisätilamittaukset ja net näkkee puhelimela ja Ukan pöytäkonheen kautti, jotenka kätevää. Ja niile mökkeile suositeltaviakivvermeitä, joisson sähköt ja nettiyhteyvet.

Tukikohasta pakkasluppauksijen totteutumista oottelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti