perjantai 27. tammikuuta 2023

Hyvä on hihtäjän hihellä... (2796)

Latvalintusten pyyntiaika alakaa lähestyvä loppuvaan. Naruskan kairaa ei minuntieten ole liikaa kivväärillä kuritettu. Meijän asijakkaijen tiijän toistaiseks saaneen saaliiks yhen mustan metton ja yhen ukkoteeren.

Son päivä lyhvelläntä ainakin alakupäivilä. Nyt loppuosala pyyntiaikaa varsinkisselekeenä päivänä jeleppii aurinko mettästäjijä ihan varmasti. Tämoli tänäperjantaina pitkiinaikoihin ensmäänen selekee pakkaspäivä.

Kasperi käväs päiväseltään Politimavaaran kierroksen. Mustija ei ollunnäkyny, muttama riekko vain. Ei jäläkijä mettoista semparemmin kuin tekristäkkään. Olipa kuiten ollu hieno tyven pakkaskeli ja maisemat semmosija, että kivväärin jääminen kuletusasentoosa seläsä ei tuntunnu miestä harmittavan. Kameraan tarttu muutama maisemakuva.
Huomenisa ootamma hirvellaskijoita majotukseen. Het lukkee hirvet nejävvuojevvällein helikopterila. Toivoma heile selekeitä kelilöitä, ettässaavat hommasa hoijettuva. Mihillie on nelejävuotta taas ihimisen elosta karannu, tuntus että net olit täälä parisevvuotta sitte...

Tukikohasta helemikuuta oottelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti