perjantai 18. helmikuuta 2022

Majammuutto. (2677)

Vakituiset asentopaikat muuttuu. Ei Naruskalta mihinkään, vaan Kotalankylästä herrain kirkonkyllään Sallaan.

Parina eeltävänä päivänä olema laitellu Vasaralle muuttokuntoon kirkonkyläasuntova, kunei hänen kuntosa oikeen riitä kottiutummaan Kotalankylän kämpälleen. Puukkomestarihan on vietelly sairaalahoijosa puolenkytäviimestä kuukautta. Son pitkä tovi tupakkimiehele iliman sauhuakkaan.

Artohan joutu sairaalahoitoon kaavuttuvaan lonkkasa viimovuojen syyskuun alakupäivinä. Siitälähtiin on sairaalan sänky tullu tutuks

Päävyimä Artonkanssa tilapäiseen ratkasuun, että Kotalankylä saa oottaa häntä toukokesäkuule, nin porrasliukkaat ovvähempänä. Onneks Sallasa on vappaita yhemmiehen rivitalompätkijä, joista yhteen on Arton tänpäivämmuuttova vartellaitettu kämppä timmiin. Evväitämyöten.Uuvesa asunnosa on se hyväpuoli Artolle, että kotihoito pystyy ensalakuun helepottammaan parriin kertaampäiväsä elämää, josei oma tasapaino vielä kaikkeen vaikka ruuvanlaittoon meinais riittää.

Tukikohasta puukkoverstaankin tuonnempana kirkole siirtelemissiin tähä.


1 kommentti:

  1. Toivottavasti, vielä Paranee Puukkomestari, jotta ehkä, vielä pääsisi Asumaan Entiseensä ja sitä Odotellessa, on varmasti tämäkin, ihan Hyvä Ratkaisu ja Teillekin, Toivotellaan vielä Onnea Talon Myymisessä, kun kerran ilmeisesti, riittää sen Katsojijakin.

    VastaaPoista