sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

Solekkun kaheksantoista tunnin urkko. (2558)

Net metriset onnyt halottu. Perjantaiehtoolla kolomisentuntija, lauantaina yheksisen tuntija ja pyhäpäivärratoks vielä vajava kuustuntija. Jussin Valametti pelas hyvin ja samoten Ukan halakomakone, jonka uuvenpumpun aikana tämoli toinen polttopuusatsi.

Ukan osa on heleppo, jos jaksaa konheen vierelä hytrualiikkakahvasta kiinnippijellä. On siinä se kattomisen vaiva, ettei vahingossakkaan lipsaha raajat terän ja puskulevyn välliin. Eikä halakeeva puu vääntyile satuttammaan. Meillon Kasperin kanssa neljännessvuossajan ruttiini tähän hommaan, jotenka käjenliikkeet on tullu tutuksi. Ei vaaratilanteita tänäkään vuonna.

Onniitä melekoset rovijot taas ristironkkelisa. Arvijolta satakunta pinomottija. Viikollopun satsi. Ja talaven satsi.


Itekseen nuot ei peltikatoksen alle siirry. Kasperi kauppas lainaks mönkijääsä, joka vähentäis kyllä kärräämistä puukottikärryilä. Pittää harkita, jos sais suunniteltuva sopivavväylän kiertää pinolta katokselle ja katokselta liiterintakkaa uuvelle kierrokselle...

Tukikohasta aurinkokuivija kelijä toivomissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Voi valtava, mikä määrä halottuja puita. On siinä ollut kova homma!

    VastaaPoista
  2. Kova Homma, mutta Palkitseva, kun myös Ottaa Huomioon, että Kallelassa, on Savotta Valmis ja tuo Mönkiä Avuksi, on Oiva Idea, jota voi myös Aivan Hyvin, Käyttää Täysin Sokea, siellä Piha-Alueella, jonka voi Oppia Täysin Ulkoa, kun eivät ole Poliisit, siitä Sakottamassa, että vain Polttopuita, siirrellään Hyviin Suojiin, vielä Entisestään ulkotiloissa kuivumaan! Uskon, että nuo käsien Liikkeet, ovat tulleet Rutiiniksi, eikä välttämättä, tarvitse siihenkään edes silmiä, kunhan muut Hoksottimet, Hommassa Pelaavat ja varmasti, Palkitsisi Vammaisfoorumi vammaisfoorumi.fi Hänet, joka ottaisi myös Silmättömän Puusavotalle, Räätälöiden Tehtävät siten, että Onnistuvat! Hyvä, että laitoit Reklamaatiota siitä Raivaussahasta, hyvä, oli tuo Tiedote Kansallispuistosta, josta painoinkin siellä Sivulla painiketta, että Artikkelista, oli Hyötyä, vaikka Puhetuen mukaan, olikin Sähköpostiosoitteiden Miukumaukun jälkeinen osuus ynnämuuta.fi eikä ym.fi joka toki, luki myös Puhetuella Ilmaistuna, kun meni tarkistamaan Asian, Kirjain Kirjaimelta ja jälleen, kuulostaa Herkulliselta, tuo Polttariporukan Ateriakokonaisuus, kunpa saisi myös täällä Validia-Talossa Rovaniemellä! Ja !

    VastaaPoista