keskiviikko 9. kesäkuuta 2021

Pikkuvijallista pukkaa. (2554)

Tuli tilattuva emännän pusikkoraivauksia ja tieten talommyyntijäkihhelepottammaan semmonen raivaussaha, jota alustavasti Tukikohan tontilla ja Kallelan rantamailla olluvannu käyttää Kasperi. Se vaikuttaakivvaljaineen ja vermeineen semmoselta, että tars omistaa suojautumisvälineet viimesempääle metsuripuolelta, ettei satu vahinkoja. Ja tekniikkaakin tars varmaan vähän tietää, kun leikkuuterät pyörii jottain ykstoistatuhatta varvija minnuutisa.

Kovahkosta tarjouksesta semmonellöyty Pohojammaalta muutamasta nettikaupasta, jotenka mukavuussyistä tilasin sen paikallisele Ärkioskille sieltä, nin ei tarvinnu lähtee kauppoja kierteleen. Ja halavemmaks se tullee netinkautti kuin hyökätä lähimpään kaupunkipaikkaan...

No se tuli, toimitus kesti kolomeppäivää. Ja kotona tieten avasin pitkän pahvilootan sejjäläkeen, kun ensin kattoin lootan ympäri, ettei sitä ole paiskottu ninko rännilähetystä männäsuvena. Loota sai ehjät pahvit.

Mutta konetta kun alloin tutkimaan elämäni ensmäästä kertaa puolemmetrimpäästä, nin jopa löyty semmonen kolohu, että terijen kiinitys ei olis käyttänny iliman muutaman palikan oikomistoimenpitteitä. Ninko kuvistakinnäkkyy. Muita kolohuja ei konneesta toistaseks löytynny, mutta laittelin lähetysvirmaan hiukka asiallista sähköpostija, että konetta on kolohittu, muttei matkalla.


Johan tuon tieten kylymärrauvanseppäki oikastuva sais, mutta somempihan solis ehejällä alottaa, kunei niitä ilimatteeks ostaa saa tänäpänä. Yheksisensattaa.

Eipä nuot raivattavat risukot ja ruusupuskat tuosa leipää pyyvä, vaikka terijä ei vielä saaha asennettuva. Tämmöstä sattuu.

Tukikohasta halakomakonheenhakumerkkijä oottelemissiin tähä.

1 kommentti: