perjantai 4. kesäkuuta 2021

Peräkkäisijä helleppäivijä... (2552)

Son kesäkuunneljäs. Järjestysnumero siitäkun nykkyisevvihityvvaimon kanssa tuli sanottuva taharon on nyt neljäkytäneljä. Liput on saloisa, paitti meilä. Evviittinny viirijä vaihtaa, vaikka Mannerheimin syntymäpäivä onki. Niija peeveen lippujuhulapäivä. Emmä nimittäin ole ehtoola kotosala lippuva laskemasa, nin ennostanukkaan.

PeetBrosi mittaa varjolämpötiloja. Ja hyvin mittaileeki, kuvvertaan sitä monesti Ilimatieteen laitoksen Naruskan sääasemaan tuola viijenkilometrimpääsä. Sielä näyttää Vaisala nyt 25,3 astetta ja Ukan sääaseman 25,4 Celsiusta. Nyton toinen helleppäivä perätysten.


Lämpösumma kiinnostaa hillaimmeisijä. Tehosata lämpösummaa voi seurata eri paikkakuntien sääasemilta tuolta EWN:n ansiokkailta sääsivuilta. Naruskan hillatilanteet löytyy Ukan aseman linkistä TUOSTA KLIKKAMALLA . Tiijän hillankukinnan kiinnostukset olevan korkijala tasola monela asijakkallamme.

Nyt kun sata likenee lämpösummasa, nin ensmääset hillat alakaa kukkimmaan. Aukeela ainaki.

Lähemä viikollopuks osaevakkoon Kallelaan. Laitama malliks alakoholittomat kuoharit jääkaappiijja ehtoola saatama ottaa kevyvet ryypyt kuhhaa syyvesä...Huomena tuumma polttariporukalle taikommaan päivällisen ja palhaama sitten taas Kallelaan.

Tukikohasta hellettä pitelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Onnea sitten 44-Vuotiselle, Yhteiselle Taipaleellenne ja myös sille Jollekulle Tulevalle Pariskunnalle, jolle Polttarit Pidettiin!

    VastaaPoista