perjantai 1. tammikuuta 2021

Kuulemma viijeskymmenes. (2476)

Son kuulema vuosvaihtunnu männäyönä. Eipä se maalima pysähtynny, eikä ies rykiny. Ei kuulunnu pauketta, eikä mittäämmuutakaan elämään kuulumatonta. Nakit ja perunasallaatit vaihettiin savuahvena, kylymäsavulohi ja kasvispitsoiksi. Kerräänty niihin sinihomejuustova ja erilaista pikkutilipehöörijä kaprista, olliivija, mistä itekkukanenkittykkää.

Talavitien tuorreen pariskunnan kansa vaihoima neljästään vuojen toiseks tyylikkäärrauhallisesti. Ja solisiinä, ei yötä kummempi.

Aamijainen kuiten tälleraamuva on meille myöhempi ajankohaltaan, mitä normiaamuna. Mummeli oli aamuyölä lyöny riissipuuron hauvekattilaan muhimaan. Jopas se mustikkasopan kansa maistu sejjäläkiin, kuttänvuojen ensmäänen puukattilan lattaaminen koivuhaloila oli Ukalta tehtynä. Niija pöyväsä oli tieten sitä Aarnin pyörittämmää lohituorejuustorullaa, joka korkattiin nyt iliman Tapijonkylän väkijä, kun minijä on ollu auttelemasa lapsija maalimmaan. Harossit aamijaiset, jotenka eipä juuri paremmin vois uusjaehta vuos käynnistyvä.

Ainiin, otsikosa vilahtaa puolensattaa. Son semmone ajajjakso, jollonka met kuulema tuon nykyysen vihityvvaimon kansa olema riijustelun alotelleet. Minemmuista semmosista vuosista kuin se, että kengät oli sillontällön vielä vääräsä jalasa...


Naruskan Tukikohta toivottellee kaikile tasapuolisesti ejellistä normaalimpata Uutta Vuotta 2021!

Tukikohasta tähä.

1 kommentti:

  1. Meillä, on Poikkeuksellisesti, Nautittu Uudenvuodenaattona, Itseleivottuja Lihapullia, Uudenvuodenpäivänä muiden muassa Makarooni/Savulohisalaattia, jota sai myös Tänään ja Uudenvuoden Aamupuuroksi, Puolukka-Tuorepuuroa, joka Tekeytyi kylmässä Yön yli, siihen tulee myös ainakin Banaania, kuulemma Fariinisokeria ja -muutakin Marjaa ja on kuulemma Nykyajan Villitys Keittiöhenkilöstön mukaan. Menneen Vuoden Tekosista, ehdotin Tukikohtaa Saamaan Tunnustuspalkintoja, niin Näkövammaisten Liitolle nkl.fi FDUV:lle fduv.fi Finlands Svenska Synskadade:lle fss.fi ja Kehitysvammaliitolle kvl.fi Pääosin Tietokoneen Luovuttamiseen Liittyvistä Osa-Alueista, mutta myös Asumiseen Liittyen, erään Ruoantekoideologian Omaksumisesta, nimenomaan Retkeilymajastakäsin, eli sen, että Kypsennetään uunissa matalalla lämmöllä, mutta näinollen Tuntikausia. Kylläkään eivät Tahot, Palkkioita Antaneet, mutta olivathan Saajat, ihan Hyviä Tahoja/Ihmisiä, kuten Svenska Yle Harri Ahokas jne, mutta Mielessään, voi Aina Retkeilymajankin Palkita ja kun Hieman Vaivalla, löysimme tähän Retkeilymajalta Saatuun Tietokoneeseen reilun 600 Milliampeerin Akku, jonka Lapin Akkumaailma lapinakkumaailma.fi Tilasi Kiinan Mailta, maksoi FSS siitä minulle puolet Takaisin, eli 33.00 Euroa ja vielä Mainittakoon, että Lapin Akkumaailma, oli ottanut minulta Liian Alhaisen Hinnan, kun olivat Katsoneet aivan väärän Akun Tietoja, eli Oikea Hinta, on sinäänsä 89 Euroa. Oli Vanha Akku, mennyt Tasolle, että hädintuskin, pääsi Windows:in Työpöydälle, niin Pam, sammui niin, että piti Käynnistää Kokonaan Uudelleen, kun tämä Uusi, ei edes Päästä alle 5 % Tilaan, eli kone, jää Lepotilaan ja tämän myötä, tuli katsottua Tarkemmin Windows:in Akkuasetuksia, joista sitten tuli Valittuakin Virtalähteeksi Paremman Akun ja Virransäästö, saa olla koko ajan Käytössä ja vanha Akku, menikin Asianmukaiseen Romunkierrätykseen! Eli näin Kuulumiset Tälläkertaa ja Täältäkinpäin, Tasapuolisesti Hyvää Uuttavuotta 2021 Kaikille!

    VastaaPoista