maanantai 26. lokakuuta 2020

Met olimma Telijalle tärkeet. (2438)

Met olema ollu täälä puoliks ninko Telijapuhelivvirman vankina. Nyton asijat kuiten toisin. Se selevis täntalovväjele vasta vajjaa kuukaussitte, että Elisala onkin täälä toiminnasa 3Geeverkko, jonka tukiasema lienee tuola Karhutunturimpäälä. Aijemmin niilä oli vain kaksgee.

Vaihtelijjo tuone Kallelammökile elisakortit langattommaan nettiyhteyteen. Syy on Telijan tosihuonokentät täälä, jota vikkaa ompisannu nyt rapijan vuojen. Son kait eelleen niilä etinnäsä, mutta huonolta näyttää pykälät.

Tännään vaihtuu Mummelin ja Ukan luurit pois Telijan verkosta. Viikompäivät sitte net sieltä ilimottit meile tekstiviestilä, että met olema heille tärkeitä ja voimma luottamuksela ottaa heihimpäin yhteyttä, että voima vielä peruva irtisanomiset. Sonnyt myöhästä. Meilejjää voimaan vain tuo valokuitu Tukikohtaan Telijavirmasta.

Kattelemma sitten tuonnempana, miten Telijan verkko alakas pelittämmään, jossavassen korjattuva. Nyt se heijän huono kenttä mahollisti määräaikasopparienki irtissanomiset.

Tänne ei putinivvallassaoloaikana ole tievosa kolomegeetä sukkelampaa langatonta, jotenka son aivan sama, kuka meitin puhelinlaskut perrii. Ilimankaan ei oikeen toimeen tulla.

Telija oli vielä tännäänkin meijän eessä polvillaan ja lompsa auki, mutta met Mummelinkans ollaan tiukala päälä, eikä palata entuseen ennenko värkit toimii, ninkopittää. Son turha telijarrypistelä ennää, kun sonjo housusa...

Tukikohasta simmit ojosa Elisatyttövä oottelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti