maanantai 10. elokuuta 2020

Lämmönsäätövermeet uusiks Tukikohasa. (2399)

Kaheksankytäluvun sähköset ja mekaaniset LVI_vermeet on kohtuullisen kovvaa laatuva. Neljäkytävuotta omminusta hyvä ikä semmosele vehkeele, joka säätellee tämmösen tuhannenkuutijon talon sisälämpötiloja kessäätalavija. Son ruåttalaista alakuperrää oleva laite, joka nyt luovuttaa hommasa pois ja muuttuu kaatopaikkatavaraks.

Seuraavale lämmityskauvcele kullähetään, nin säätelyvä hoijellaan kotimaisela Oumanin säätimelä. Son asennettu kiertovesiverkotoon tänhään ja tulevalaviikola sähkäri tekkee vielä muutaman pikkuasennuksen, että saahaan termostaatit ja virransyötöt virallisiks.

Tälle vermeele olluvattu kommeet kolomevvuotta takkuuta. Toivottavasti se raksuttaa likellekkään samatvuojet kuin tuo ejeltäjäsä.

Vanaha ohjuri alaoikeelta pittää irrotela ja hyvästelä asijammukasesti kaatopaikala. Vai mikä hyötyjäteasema sekin nykysin nimeltäsä on.

Tukikohasta lämmityskautta ohjekirjakourasa oottelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Varustaudu kauden aloitukseen sen ohjekirjan lisäksi pitkillä hermoilla, parilla varapäreellä ja paikallisen LVI liikkeen asiantuntijan puhelinnumerolla. Se Oumannin on niin hieno laite (varustuksesta, antureista ja kytkennöistä riippuen) että saattaa alkutaipaleella säätöparameterit hakea vähän paikkaansa....

    VastaaPoista