lauantai 15. elokuuta 2020

Hillasta hilijaa mustikkaan. (2401)

Mustikka on hiukkasen sallaa päässy kasomaan isoks ja maukkaaks Naruskallaki. Mummeli on kartotellu parinapänä tämän sinisen herkun tilannetta. Eikä se huonolta näytä, päivvaston.

Täälon hiukkasen katottava vielä kasvupaikkaa. Pimmeimmilä pohjosrinteilä ei aikaasa kannata vielä haaskata, vaampittää hankkiutuva läntisile rinteile, misä keskiyön mollukka on paremmin tehtäväsä teheny.

Ensmääset Thaimaan kansalaisetki on ilimaantunnu suunnile. Het ilimeisesti keskittyy täsä vaiheesa ei hillaan, vaan mustikkaan. Ohan siinä hommasa, kummuutamansaan immeisen pittää kerätä samavverran mustikkata, mitä viismiljoonaa paikallista...

Länsrinteile suuntasiis. Tuommosta kuvamaterijaalija tuli tämpäivän tilanteesta. Hyvännäköstä tavaraa on. Toivoma vaan, että halla pysyttelis poisa...viimeyönäkhän ei ollu kuimpuolenkytä astetta viileimmilläsä. Selekeetä kelijä ja pohjatuulija ei nyt kaivata.


Aatelkaapa nyt, mustikkata ja korpihillaa samala retkelä eri astijoihin...Son oikijaa elämää se.

Tukikohasta sajekelisä sisähommija suunittelemissiin tähä.

4 kommenttia:

 1. Terveppä terve. Täällä suunnalla alkaa mustikka savotta olleen viittä vaille valmis, ja puolukkaa odotellaan kypsyväks.

  Onkos Ukka nettisivuissa jokin päivitys meneillään?
  Sain ilmotuksen että retkeilymajan sivut ei toimi, ja ku ittekki koitin avata niin erroria pukkaa. ???

  VastaaPoista
 2. Nettisivustolla on uuden sivuston siirto-ongelma ollu jo muutaman päivän. Yritystä on sen saamisesksi toimimaan, mutta vielä ei ole. Uusi sivusto on olemassa, mutta tökkilöi...

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että sitä Nettisivustoa, Viimein Päivitetään ja Katsokin Ukka, ettei enää, Tarvitse sille Uudelle mentäessä, kirjoittaa sitä www:eetä, joka on, kuten Totesin Keväällä, ollut Ainut Vaihtoehto, jolla Vanhalle Sivulle, on edes Päässyt, jostahan heti, sinullekin Ilmoitin ja Konsultoihan tässä Päivitys ja -yleensäkin Kehitysvaiheissa Osoitteita annanpura.fi ja -Lue Sivustoa saavutettavuusvaatimukset.fi niin Neuvoa Saavutettavuudesta, Varmasti Piisaa ja kun kerran nyt Eksyimme Nettimaailmaan, Käykäähän Kaikki Lukijat Tutustumassa Osoitteeseen uusi.vr.fi ja Antakaa Palautetta, Huom, jos Liittyy Sivuun, Lomakkeella, joka löytyy Uudistamistarinan Yhteydestä, joka on Nimetön ja Sisältää vain sen yhden Kentän, johon Vapaasti, Palautetta Annetaan ja -Painetaan Lähetä-Näppäintä. Muutoin, Lepää Rauhassa, sinä Lämmönsäätelijä siellä jossakin, Aluksi Hyötyjäteasemalla, jonka jälkeen, varmastikin Osina eri puolilla jossakin ja Uudelle Systeemille, Tervetuloa Antoisaan Työhön, Hienoon Retkeilymajan Taloon! Ja ovathan Hillat ja -Mustikat, Ihan Yhtä Hyviä, joten Molempia, vain Keräämään, jättämättä niitä Turhaan Keräilypaikoille, vaan Kaikki Vain Hyödyksi!

  VastaaPoista
 4. Tämä selevä. Jäämme odottelemaan uusia sivuja ja tarinoita.

  VastaaPoista