torstai 6. elokuuta 2020

Avaja porttis oves mettästäjille.... (2396)

Koronata täsä saa pelata, halusit tai et. Met olemma Mummelinkans melekeen lyönneet rahamme vethoon siitä, että koulukkaita ei Helssingin päästä välttämäti tänne leirikouluihisa tänävuona päästetä. Nyt se veto ollaavvoittamasa. Steinerikoulukkaat pysyttellee tulevansyssyn kotikonnuillasa. Asija on huomista virallista niittijä vaila, kertoovat luotettavat lähteet.

Met olemma jo vuosija joutunneet myymään eioota lukkuisile mettästysmajootusta kyselleile. Kait net immeiset ojjo lähes kahenkymmenevvuojen aijjalta oppinneet, että Tukikohta pyhittää syksyt syyskuijen lopuile Steinereile.

Nyt tehemmä poikkeuksen. Avhaama ovet mettästäjile ja ruskaretkeilijöile. Tietenki ejellytämä heiltäkihhiukkasen sitä, ettei räkä noukkatoosasta kotuvalähtiisä tipu. Tästä kairasta ovvaikee koronatartuntata löytää...

Josei muuta kuulu, nin meilleiole mithän sitävastaan, että mettämiehet alakaa varraileemmajotusta Tukikohasta. Ninko tiijättä, täältä voi tilata paitti majotuksen ja muuhhuollon vaikkapa päivittäisen saunammerkeisä, nin ennakkotilhaamala myös aamijaisen ja vaikka päivällishuollon. Ja petin tieten peltikaton alta.

Mettojejja muijen kanalintujemmääristä Naruskan ja Tuntsankairoisa tällessyksyvä ei vielä oikeen osviittata ole, mutta jos vanahatmerkit paikkasa pittää ja kevätkesähavvainnot, nin lintumäärän luulis tällekessää lisinneen, kunei täälä poikastuhoja aiheuttavvaa kelijä ainakaan tievosa ole.

Nuot kuvasa Tennijöjokikaiteela istuskelevat mettot ei ole tänvuojen kuvasatova. Son jonkuvvuojen takkaa ja osotus vaan siitä, että niitä riittää hyvänävuona vaikka mihi.

Tukikohasta syksyratekiata hiukka uusimissiin tähä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti