tiistai 31. joulukuuta 2019

Tukehtuukhan Tukikohta lummeen... (2265)

Tukikohan lumittarisa on 80 senttijä valakosta lunta. Son semmonejjuttu, jos wanahakansa mittään asijoista tietää, että Naruskala on tänhään puolet talaven lumista. Huonommallaki matikkapäälä pystyy laskeen, että ootettavisa on satakuuskytäsenttijä kevättalaven aikana.

Mummelista ei semmosesa lumenpaksuuvesa ole näkösilä ennää muutako pipontupsu. Ukka Matinpoijjan tyhymä pää jää vielä lumipinnan yläpuolele, jos sitä hankeehhyppää. Solis enkat täälä. Enkat on tähävvuojenaikaan nääkillumet, joita täälä Linko-Jarkko yrittellee siirelä paikasta toisee.

Kuulakkaaseempäivään loppuu tämävuos. Pakkastaki on seittemäntoista astetta ja näkkyy kylymenevän. Hyvä rakettikeli tulosa niile, jokka niihirrahasa mäskää. Tukikohan tontti on satavarmasti paukkuvappaata aluvetta...

Mummeli tallenteli kamerallesa pihanäkymijä. Joka lunta tarttee, nintäältä saa hakkee nimpaljoku tarttee, eikä maksammittään.
Naruskan Tukikohta toivottaa Hyvvää Uutta Vuotta 2020 kaikile tasapuolisesti!2 kommenttia:

  1. Samoin, eli Tasapuolisesti Kaikille Hyvää Uuttavuotta 2020, joka voi vaikkapa Tänne, tuoda tullessaan Taannoisen Oikeusjutun Uudelleenkäsittelyä, mikäli Kolpeneen Palvelukeskuksen www.kolpene.fi Lääkäri, voi laatia Vankan Lausunnon, olisikohan Vedenkäyttötottumusten Taustalla, myös Autistisia Piirteitä, muutoinkin, Koko Vartalon Tietokonekuvausta ja -muita, Terveyteen Liittyviä Näytteitä Sairaalalle Analysoitavaksi ja -Toimenpiteitä Laatimaan, Kolpeneen Palvelukeskus, saa Verkostopalaverin jälkeen, laatia Kuntoutussuunnitelmaa lähetettäväksi Herra vielä ties miten monelle Taholle, seuraa myös Asumispalvelusäätiö Aspan www.aspa.fi Arjen Koodaajat-Hankeen Kuvioita, mahdollisesti Leijonaemojen www.leijonaemot.fi Vapaaehtoistöitä, mahdollisesti Palveluasumisten Reppureissaajan Kautta, jos joku, sen vain kustantaa, vielä pienellä Kysymysmerkillä Näkövammaisten Jääkiekkoleiri, josta jo Facebook-Sivusto, on olemassa, jonka pitäisi löytyä Googlettamalla Näkövammaisten Jääkiekkoleiri, mutta myöhemmin, tulee vielä Lehdistötiedotetta Valtamedioille jne, eli nämä, eikä tiedä vielä, mitä muuta, tässä tuleman pitää Vuonna 2020!

    VastaaPoista