maanantai 23. joulukuuta 2019

Aatonaatonajelulle... (2260)

Tukikohta on hiljenemmäänpäin joulumpyhiksi. Rihla saa kinkkusa ja talommies on järjestettynä pitelemmään torppaa lämpösenä. Met siirrämmä tänhään konkkaronkan Tapijonkyllään Rovaniemele. Joulupukki on tilattuna sinne, nin ei tartte Tukikohasa pysähelä.

Sattu tuola salisa lähtötarkistussilimiin onneks yks taijetevos. Pittää pallauttaa se pankihholoviin kirkole, misä siton säilytetty, etttei pitkäkyntynen iske. Son Ukka Matimpoijjan varhaistuotantokauvelta, mittaamattoman arvokas taijetevos. Siinä pikassot kalapennee, vaikka itte sanonki...näkkee sen, että taitavakätinen on Ukka ollu kansakouluajjoistalähtijejjo.
Täsävaiheesa Tukikohta toivottellee kaikille jouluvviettoommatkaajile rauhallista kaasujalakaa. Tärkeintä ompäästä perile, kellot voi paiskata seinile, joila on.

Tukikohasta liklaksarjatki Joulupukile jättelemissiin tähä.

3 kommenttia:

  1. Hyvää ja rauhallista joulua teille kaikille.

    VastaaPoista
  2. Vuonna 2009 ja -2010, sitä onkin tultu vietettyjä Jouluja Tukikohdassa, joista olin Aikeissa äsken, lähettää Pidemmätkin Muistelot, mutta olikin liian monta Merkkiä tässä Kentässä, jotta Kirjoitus, oltaisiin voitu hyväksyä, joten Julkinen Joululahjatoive Ukalle, olisi, jonka eteen, Muidenkin, on tehtävä Työtä, että voisiko Ukka, Blogin Ylläpitäjänä, esittää Vaatimus Blogspot:ille, että Merkkien Määrää, olisi pystyttävä seuraamaan myös muutoin, kuin Näön kautta, kuten esim. pystyy tekemään osoitteen www.kela.fi Asiointipalvelussa, joka myös tekee niin, että kun Merkkimäärä on täynnä, jäävät Systeemit vain "jankuttamaan" sitä viimeistä, Sallittua merkkiä, jolloin huomaa, että on Täyttä ja näin, voi muotoilla Sanomansa uusiksi. Tässähän on vissiin, Sallittu Maksimimerkkimäärä 4000 ja -risat. Muutoin, Hyvää Joulua ja -Alkavaa Uuttavuotta 2020 Kaikille ja Paljon Muistoja, on jäänyt Tukikohdan Jouluista.

    VastaaPoista