torstai 17. lokakuuta 2019

Virman piikkiin. (2223)

Kotona olemma. Mutta ei valamiijen aikataulujen mukasesti. Tunteroisen myöhäsä pääsimmä jättämään Lontoon taakse ja alle. Syitä myöhästymisile ei liijon kerrottu, eikä kyseltykkään. Muuta kyytijä kunei sieltä pois ollu. Illaks piti päästä kotijo, ninko mainoksesa sanothan.

Helssingisä olima nin tiukala aijjala seuraavaa lentohärpäkettä aatellen, että ei ollu mahollista keritä Rovaniemen konheeseen, joka oli ennakkosuunitelmisa. Se lähti samoja aikoja, kummet rullasima vasta kohti tötteröjä.

Pikana se Vinnairi kuiten teki uuvet javot asijakkaistasa. Meille ilimotettiin, että pääsemä Rovaniemele, mutta vasta iltayheksäjjäläkiin konheela. Eipä siinä rotestit auta, eikä meilä toisaalta hirmukiirettä ollukkaa. Tasapainovaivasele emole soppii pisempi tauko ilimakeikutuksele. Lontoon kone oli iso ja vakkaa, mutta Rovaniemen kone löyti iltayöstä muutamijaki turpulenssipaikkoja, vaikkoli kirkas keli kuutamojen kanssa pilivijen päälä.

Ilosen yllätyksen Vinnairi kuiten meile tarjos, kun hilippasimma Lontoonkonheesta torvensuule. Sieloli uuvet lippulappuset ja niijen sejasa ruokapaikkaan kelepaavat laput, joila tieten kaikesa rauhasa nelejäntunnin oottoaikana söimmä. Ja söimmäki ihan kunnola. Mummeli tempas katkarapuvoileipää mahantäyveltä ja Ukka pisteli poskeesa poropitsan kylymäsavuporola. Hiukka piti empijä haarukan työntämistä päälä oleviin rehuihin ja majoneessiin, mutta ennakkoluulot kirpos, kun ruoka alako kulukeen ääntäkohen. Aivan helevetihhyvvää pitsaa. Hyvä ruokavihije Naruskalakikkäytettäväks.Raitajuuret, keltajuuret ja punajuuret jonkurrukolaheinän kansa oli erinomasen maukasta. Hyvä yhistelmä kylymäsavupororouheen kans...

Mummeliha nykäs jäläkiruuvaks tirsat Rovaniemipenkilä. Ite verryttelin kihtivarvasta varovaisesti käveleskelemällä kivilattijoila. Tauti ommenosa onneks poispäin.Tukikohasa olima viimoyönä lopulta hiukkaennen kahta. Kaikki matkatavarat onnistunneesti myös matkasa, vaikka hiukka se eppäilytti, kunei siirrot ollu alakuperäsemmukaset. Kyllä toimii laukkuhommatki.

Tukikohasta ensilummiin totuttelemissiin tähä.


2 kommenttia:

  1. Mumma on löytänyt minun piilopenkin siitä lentokentän kulmasta - oisko 22 portin kupeessa tai ainakin niillämain. Moni ei tiedä penkkejä seinän takana ja aika monta elokuvaa sun muuta ajanvietettä on noilla nahkajakkaroilla tullunna kulutettua :)!

    VastaaPoista
  2. Sielläpä justiinsa kakskakkosen takapihalla...Hyvä siellä oli Mummelin tirsat vejellä.

    Ukka Matinpoika

    VastaaPoista