sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Linkouskausi avattu. (2229)

Kellot käännähytetty taas kerran normiaikoihisa. Nyt sattu talavisempiaika ja lumitilanne kohillesa. Linko-Jarkko tuli enskertaa tällettalavele aamusela justiisa ennenko kerkisin kolavvarteen emännän määrätä. Justjajust akkunasta ehti kamerala varmistela näkemäsä, kujjo pihat oli putsattu parinkymmenensentin lumista.

Ykstoista astetta on pakkasta ja selekijää kelijä saattais viikon pijelä. Loskakelijä ei täälä osata kaivata.
Tars alakaa valamistelleen marraskuun ensmäästä maanantaita. Saattaa laattamiehijä ja lvi-ukkoja tulla purkuhommiin Tukikohan saunaosastole. Pittää poistela jottain pölyttyvvää tavarata tekijäin tieltä.

Tukikohasta saunattommaan ajajjaksoon valamistautumissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Höpöhöpö, tuo Saunaton Aikakausi, eli jos Vieroitusoireita tulee, ne poistuvat, kun joitakin Kertoja vaikka Viikossa, käväisette Holliday-Clubb-Kylpylässä, jokahan aiemmin, tunnettiin nimellä Sallan Tunturihotelli ja jos olisin Sokeain Ystävien www.syry.fi Puheenjohtaja, päätettäisiin Kokouksessa, että Tukikohdalle, määrättäisiin Vieroitusoirelääkkeeksi Vapaaliput Kylpylään koko Saunaremontin Ajaksi, perusteena, että Tukikohta, on myös Sokeain Hyvä Ystävä ja mitäs, jos pyytäisit Vakuutukseltakin Vapaalippuasian Käsittelyä, jonka myöntäisin Vieroitusoirekorvauksena, jos olisin Yhtiön Edustaja!

    VastaaPoista