sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Viiskytä kiintoo ristironkkelisa. (2118)

Kaks viikollopun työpäivää siinä meni, mutta rapija viiskytä kiintova koivuva on käsitelty takapihale pieneen kassaan. Halakomakone pelas rutisemati ja kolome äijääkun on hommissa, nin jäläkijä syntyy.

Josei olis Poutsija ja Kasperija, nin mittään ei olis tullu. Ukka Matinpoika hoiteli vastuullista lohkon käyttövä, ettei kellään vahingosakaan jää näppijä väärään välliin, eikä halako kennenkään päähän käänny. Halakeemisvaiheesa semmonenkaan ei ihan harvinaista ole.

Kiitokset isot poijjile ahkeruuvesta. Nyt jäämmä oottelemmaan, että joku hyökkää tuohon ristironkkelikassaan ja kärrää net tuone peltikaton alle. Mutta siihen asti kevättuulet saa niitä voijela kuivemmiks...Ainin, olihan sielä eilen mijijämplanttu ja kolome pikkupoikaaki kärräystä alottelemasa. Mutta sitä jää toisillekki...Niija Sami ja Hallahelinä oli isoks avuks keittijöhommisa, nin huoltokippelas.
Tukikohasta pikku etelänkeikkaan valamistautumissiin tähä.2 kommenttia:

  1. Hyvin ne siinä varmasti kuivuvat, kunnes ne Pinoajat, saadaan paikalle, Onnea Uudelle Halkomakonesysteemille ja tosiaan, kuulen mielessä humisevan palavaa ääntelyä Keskuslämmitysjärjestelmästäkäsin, kun se vaihe koittaa.

    VastaaPoista
  2. On siinä puita poikineen ,kyllä minä jo maalämmön laittaisin ja kattelisin vaan mittareita ja viheltelisin .
    Hyvää kevään jatkoa ja nähään taas.

    Terv Vesa ja Pirjo

    VastaaPoista