tiistai 21. toukokuuta 2019

Rospuuttokelit väistymäsä. (2122)

Käväsin eelissäpänä Kallelasa. Piti siirtää Netatmon sääaseman sajekippova tuoreemman kannon päähä mökkiä hiukka likemmäks, että kuso kulukis sisäpötköle ja sieltä maalimalekki.

Tulikait sielä tehtyvä muitakittalontöitä. Valavontakamera piti tieten vettää latinkiin ja jokikameran piuhoja hiukka siistijä nytkun se näyttäis pellaavan. Niija roskahuoltova. Haravoijakkippitäs ja puolenkytä kiintova koivuja käyvä muuttamasa takkajasaunapuiks. Harrastuksenomasta puuhasteluva siis.

Arvelutti hiukan, mahtaako Kuutsijängäntie olla vielä autola ajettavisa. Peleko oli turha, kevät on kuivannu tien ykköskuntoon vaikka amerikarrauvala pyyhkästä.


Siitäpä pitkästä aikaa innostuillaittaan pienen vuokramainoksen Kallelasta, josko joku olis kiinostunnu kuunteleen vaikka koskenkohinata tai näkkeen semmosija koivuja vielä, joissei lehti tursota. Toukokuulloput on monenakevväänä ollu rospuuttotien aikaa.

TUOSTA KLIKKASEMALA pääsee Torimainokseen. Vehreyskuvat ei ole tältäkevväältä, mutta jokimaisemakuva alavirtaampäin on eiliseltä. Saa levittää.

Tukikohasta varrauskirja asemisa oottelemissiin tähä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti