perjantai 27. heinäkuuta 2018

Aarnimarjat parilta aarilta.

Korkijat korpijängät, siinä on se sallaisuus, jonka voi julukiseksi muuttaa. Jos joku löytää hillikon aukeelta jängältä Naruskan suunnilta, nin onnitelkoon ittijään ja pitäköön tietonaan. Meitin kulukemilla aukijan paikan jängilä ei marjoja ole vastaan tullu.

Aarnilla, eli poijjaanpojala, on huomenisa kaksvuotisjuhulat. Sinne kun aamula matkustama, nin Aarni pääse näppäämään mahansattäyteen kunnollista Naruskankorpihillaa. Pieneltä korpijängältä korkijalta tuola yhteismettään aluveella ruotasima Mummelinkans aamupäivän viileemmälä nelisenkilloo parasta plaatuva, mitä hillamarkkinoila on tyrkylä. Jokatoisemmarjan pysty poimiin, aurinkoisemmala paikalla melekeen jokkaisen. Ei yhtään ylimennyttä, eli nämät on kypsynneet siitä kukinnasta, joka tapahtu juhannuksenseuvusa.Tuosson mallikuvat tänpäiväsestä jängästä. Tyhjijä aareja on, mutta sittenkullöytyy sopiva aari, nin äkkijä niitä isoja kilon ruotasee. Son varmaa, että jos helteet alakaa vielä jatkuun, nin kovin pitkijä päivijä ei ainakaan Ukka jängälä jaksa hilippova. Jos ei kanna korillista kylymää alakoholitonta kaljaa matkasa...

Tukikohasta Tapijonkyllään aamula aarnimettähillain kans suunnistamissiin tähä.

3 kommenttia:

  1. Onnea Aarni-Pojalle, joka varmasti tykkää herkkumarjoista, kuten myös Naruskan muistakin herkuista.

    VastaaPoista
  2. Onnea Aarni-Pojalle, joka varmasti pitää herkkumarjoista, kuten myös muistakin Ukan herkuista.

    VastaaPoista
  3. Morjensta Ukka! Ei liity kommenttini päivitykseesi. Kiittelen vielä sitä alkukesän peräkärryasiaa. Jos kenellä niin sinulla on asenne kohdallaan matkailijoiden suhteen. Peräkärrymme toi veneen pois Naruskajärveltä ja voi olosuhteisiin nähden hyvin!

    VastaaPoista