torstai 22. helmikuuta 2018

Ukalle kävi melekeen lähtevänojat...

Kattelima tuosa suomalaista akkojen jääkiekkojoukkuvetta, jokoli eilisäehtoola ollu ensimpihivipaikasa ja sieltoli sitejjatkettu yökerhokierroksele. Se näky tyttärijen housuisa, kunnet tuli hakkeen ronssisijjaan yöpuvuhhousut jalasa. Ainakissiltä se näytti.

Ukale kävi eilisäaamuna vielä heikommi. Vaiken ole yökerhosa ikunakuunapäivänä käyny, ja kaikki viinatki ontullu juotuva jo kymmenkuntavuotta sitte. Mutta aamula kuppiti lähtee Vasarasaunareisule kuskiks, nin eipä taipunnu selekä sevvertaa, että olis saanu säällisempijä päälyshousuja pikijenkalsareijjen verhoks jalakaasa. Mummeli katteli vieresä ja ilimotti kylymästi, että nyton Ukala porttikielto kirkole. Mummeli hoiti kuletukset ja Ukka joutu makkoileen olyppijakatsomosa ja lääkepurkila.

Lähteväojale kävi aikannaan pykälää huonommi. Sekun ei aamula saanu kenkijä jalakaasa, nin Ukka tilas sille ampulanssin. Solikin tarpeen, kussairaalasa tuli lähöjjäläkiivvietettyvä paritviikot. Ukale ei ampulanssija tilattu. Vielä. Mutta täytyy sannoo, että vaikeesti on selekä tälläkieroksela paranemasa. Jason levinny tulehus vielä vasemmajjalan poloveenki. Ei taivu selekä eikä taivu polovi. Muttei täsä vielä kokkeilla muutaku Vimovoila saaha halakokuski rivviin.

Ensviikoks lupas arktisija kelijä tänne. Saapa nähhä, kuka liiterijä täyttellee ja kuka uuniimpäin sieltä tyhjentellee...

Tukikohasta Siperijanpakkasija kuiten rauhasa oottelemissiin tähä.
3 kommenttia:

 1. Moro Lempäälästä.
  Samoin aattelin minäkin että nyt on likoilla vähä kehnot housut jalassa mutta saivatpa kuitenkin ne mitalit.
  Jos olette jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa Eteläsuomeen päin menossa niin tiedän Ukon joka laittaa selät kunnolla kuntoon.
  Katoppa tuommonen kun "Timo Maaranen" ,sieltä apu löytyy tunnissa.

  Terv Vesa ja Pirjo

  VastaaPoista
 2. Kiitos puukko-datasta, täytyy syventyä. Se on niin persiistä ko noituu nuolen, joskus nuorempa sitä teki ajoittain, pisin aika oli kakasviikkonen kun tuli nukuttua ohuella patjalla lattialla ennenkuin välilevy palasi paikoilleen.
  Äidin sisikon miehen isä oli näitä niksauttajia ja se totesi mulle jo 14-v että 7. ja 9. välilevy on liikkuvaista sorttia jotta muista poika...mitähän se muuten sano? No kuitenki;DD

  Paranemisia sohvalle.

  VastaaPoista
 3. Olisi vaikka Matti Hokkanen, tyhjentelemässä niitä Ruoka ja -Majoituspalkalla, uutta asuntoa hakiessa ja -muitakin toimia siinä sivussa suoritettaessa lähinnä tällä tietsikalla, jos Säädökset ja -Ukan Lakisääteinen Päätösvalta sen soisi.

  VastaaPoista