torstai 10. marraskuuta 2022

Valastus letikantaan. (2772)

Tukikohasa ommenosa hittaaseen, mutta varmahkoon tahtiin loisteputkijevvaihtopäivät. Köökki sai uuvet letinsä jo viikompäivät sitten ja nyt peli jatkuu majotustiloisa niijen korkeisa huoneisa.

Rovaniemen motonetin hyllyt olit kymmenen köökkilampun ostojjäläkiin letilampuista tyhyjät, joten tillailin lissää sevvirman nettikaupasta. Ohan net aika hintavija tavan putkiivverrattuna, kuuvesta kaheksaan eeroon kipale. Käyttötuntija luvataan komijat 25000, joka kuulostaa paljollaiselta.

Net on nopijat syttymmään, eli heti valasee, kun kytkimestä napsauttaa. Niisson mukana "sytyttimet", jotka oikeesti on oikosulukijoita, jokka pittää vaihtaa vanhojen sytyttimijen tilale.

Net saapuit meile kuuvesa viijenkipaleen pötkösä matkahuolon kautti, elikkä kolokytä kipaletta. Ihmehän solis ollu, jos net kaikki kolomekkymmentä olisvat ehejinä säilynneet pitkämmatkasa. Ei kuiten ollu sirpaleina kuin kakskipaletta.
On sevverran nuita vaihettavija ja suht korkeela neljäsämetrisä, että tarttee kehittää joku aatikkaita jämerämpi apuväline. Ei kiinnosta sieltä lattijalle puota...

Tukikohasta asentelusuunnittelemissiin tähä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti